To je to što me zanima!

Zagreb doveo reprezentativca Crne Gore, Gojun produljio

Dolazak u ovakav klub i igranje u Ligi prvaka je ostvarenje jednog dijela mojih rukometnih snova. Čast mi je što ću biti dijelom takvog kluba kao što je PPD Zagreb, rekao je Crnogorac nakon potpisa dvogodišnjeg ugovora
Vidi originalni članak

PPD Zagreb je potvrdio dolazak još jednog pojačanja za iduću sezonu, četvrtog nakon slovenskog pivota Matica Suholežnika, golmana Ante Grbavca te kubanskog desnog vanjskog Yoela Cunija Moralesa. Novi zagrebaš postat će Miodrag Ćorsović (23), crnogorski pivot koji će doći iz slovenskog Trebnja. 

IZ NANTESA Zagreb dovodi ruskog šutera KUBANAC U ZAGREBU Pojačanje iz Havane: Zagreb doveo kubanskog ljevaka DAMIR BIČANIĆ Bivši hrvatski reprezentativac novi je sportski direktor PPD-a

Prethodno je igrao u crnogorskom Rudaru iz Pljevlje te Lovćenu, a i član je crnogorske reprezentacije kod Vlade Šole.

- Zasigurno novi iskorak u mojoj karijeri u kojoj pokušavam ići stepenicu po stepenicu. Dolazak u ovakav klub i igranje u Ligi prvaka je ostvarenje jednog dijela mojih rukometnih snova. Čast mi je što ću biti dijelom takvog kluba kao što je PPD Zagreb - rekao je Ćorsović nakon potpisa dvogodišnjeg ugovora.

- PPD Zagreb trenutno ima zaista kvalitetan roster koji je odličan spoj mladosti i iskustva i smatram da ćemo se iduće godine boriti za sve titule. Imperativ pobjede je prisutan na svakoj utakmici i zasigurno da je zadovoljstvo igrati u takvoj atmosferi - zaključuje novi zagrebaš, dok stari ostaje Jakov Gojun koji je produljio za još dvije godine te Miloš Kos do 2026.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare