To je to što me zanima!

Zagreb je protiv Karlovca osvojio prvi bod u sezoni!

Dva Igora (Štimac i Pamić) izljubila su se prije utakmice u Karlovcu. Na terenu nije bilo baš tako srdačno, ali Zagreb je ipak došao do prvog boda
Vidi originalni članak

Da li je ikad itko stao u Karlovcu, odzvanjalo je s razglasa, pjesma Kawasaki 3P-a na prvom je mjestu top-liste na jednom lokalnom radiju. U emisiji koja zbog utakmica Karlovca subotom uvijek počinje sat vremena ranije. Jednostavno, nogomet je u ovom gradu postao glavni događaj, a ako dosad nitko nije, Igor Štimac će nakon subote sigurno još koji put stati u Karlovcu. Jer tu je Zagreb osvojio svoj prvi ovosezonski bod. Zapravo, da nije bilo Štimca i “jahanja” po Ligi 16, Karlovac ne bi niti bio u Prvoj ligi.
- To je samo dokaz koliko je Liga 16 dobar projekt, jer Karlovac je postao uspješan klub, bilo je stvarno lijepo ovdje, ne samo zbog našeg prvog boda - rekao je Štimac nakon 0-0, te se izljubio s imenjakom Pamićem na Karlovčevoj klupi. Čiji je pak sin Zvonko već u 62. sekundi iz slobodnog udarca pogodio prečku. U sljedeće tri minute još dvije velike prilike Karlovca i to je bilo sve.
- Bio je to jedan drugi Zagreb, vidjet ćete, Igor Štimac će napraviti posao i sigurno ih podići sa začelja - komplimentirao je Pamić te potapšao Igora Štimca po ramenu.
- Naš novi igrač, Brazilac Jefthon, bio je igrač utakmice. On je donio sigurnost u zadnju liniju. Nakon utakmice s Dinamom bit ćemo žustri i žestoki, krećemo - najavio je Igor.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nogometas05 04.10.2009.

    O Cibaliji ni slova nema a drugi su na ljestvici,alo nisu dobili od trećeg kola-sramota!

  • boki44 04.10.2009.

    Pa neka neko kaže da nije namješteno

  • cmd_elite 03.10.2009.

    1.slika: Gle pogleda;ko u nekih mafijasa:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare