To je to što me zanima!

Zagreb smijenio Ivicu Obrvana! Novi trener je Slavko Goluža

CO Zagreb smijenio je Ivicu Obrvana nekoliko dana uoči četvrtfinala Lige prvaka što je najveći Zagrebov uspjeh otkako se igra novi sustav. Novi trener je Slavko Goluža
Vidi originalni članak

Nakon osvojenog trećeg mjesta na Final Fouru Seha lige u zagrebačkoj Areni, i samo nekoliko dana uoči četvrtfinala Lige prvaka protiv Kiela, rukometni klub Zagreb Croatia Osiguranje na konferenciji za novinare točno u podne objavio je smjenu trenera Ivice Obrvana. Novi trener bit će Slavko Goluža. Čelnici kluba navode neuspjeh na završnom turniru Seha lige kao jedan od glavnih razloga Obrvanove smjene.

- Debakl na Final Fouru je veliki neuspjeh u sportskom i financijskom smislu. Zbog toga klub neće dobiti obećani novac od grada, a to je trebalo biti 500.000 kuna. A izgubili smo i novce od sponzora koji su uvjetovali osvajanje turnira. Pokrenut je stegovni postupak protiv igrača koji će se očitovati o svemu - rekao je direktor kluba Josip Guberina i dodao:

- Ovaj kiks nismo mogli tolerirati bez obzira na sve dobro što je Obrvan napravio.

Zagreb CO  u srijedu igra protiv Nexea, a u subotu ih u četvrtfinalu Lige prvaka čeka sjajni Kiel koji dolazi u Arenu. A na klupi Zagreba neće biti trener koji je odveo klub do najvećeg uspjeha u Ligi prvaka otkako se igra u sadašnjem sistemu. Goluža nije dugo razmišljao o ponudi kluba.

- Sve me ovo iznenadilo. Zamolili su me da preuzmem momčadi i da izvučemo sezonu do kraja. Onda ćemo vidjeti što i kako dalje. Moram prvo vidjeti u kakvom su stanju igrači nakon svega ovoga, ispraviti pogreške i vratiti igrače u ritam jer nas već u srijedu čeka Nexe, a u subotu Kiel - rekao je novi trener CO Zagreba.

Slavko Goluža je peti trener na klupi aktualnog prvaka Hrvatske od 2009. godine kad je otišao Lino Červar. Goluža će u isto vrijeme voditi i hrvatsku rukometnu reprezentaciju.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • tulemule 16.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mrle 16.04.2012.

    al cete se sad tek usreciti moj Boze....

  • Maaarin 16.04.2012.

    a mozda mu goluza daje guze..

Komentiraj...
Vidi sve komentare