To je to što me zanima!

Zagreb srpskog reprezentativca posudio rivalu: 'Hvala im na pravom kavalirskom ponašanju'

Mjesta, dakako, nema za sve, a da takav igrač nakon Lige prvaka igra samo hrvatsku ligu, nije baš najsretnije rješenje, pa su Zagreb i Vojvodina odabrali najbolje
Vidi originalni članak

Zagreb, zasad, nije pogodio s Milanom Milićem (24). Povremeni srpski reprezentativac koji je kao pojačanje stigao iz Nantesa na poziciju desnog beka nije se nametnuo pokraj Klarice i Leimetera i Zagreb ga je proslijedio na posudbu u Vojvodinu.

Mjesta, dakako, nema za sve, a da takav igrač nakon Lige prvaka igra samo hrvatsku ligu, nije baš najsretnije rješenje, pa su Zagreb i Vojvodina odabrali najbolje.

TEŠKO ISKUŠENJE Zagreb kod jakog PSG-a: 'Imaju nekoliko nezgodnih igrača' DOBILI PORTO Obrvan i Čupić nahvalili Slavića na golu: Dino nas je spasio PAO JE PORTO Uz dinamovce do prve pobjede u Ligi prvaka! Oršić, Ristovski i Mišić gledali rapsodiju Zagreba

- Zahvaljujem se Zagrebu na jednom stvarno kavalirskom ponašanju u slučaju Milića. Pokazala se ispravnim dugogodišnja suradnja koju su pažljivo gradila oba kluba - rekao je sportski direktor Novosađana Darko Jevtić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare