To je to što me zanima!

Zagreb uz dva penala i igrača više uzeo bod na Stanovima

Četvrto kolo počelo je zanimljivim susretom u Zadru, gdje je Zagreb golom duboko u sudačkoj nadoknadi iz penala došao do 2-2 i osvojio bod u gostima na Stanovima
Vidi originalni članak

Zagreb je poveo već u 11. minuti, nakon što je Muić igrao rukom u svojem šesnaestercu i usput zaradio i žuti karton. Jurendić je iz penala poslao loptu u jednu, a Matkovića u drugu stranu za vodstvo gostiju. 

Zadar je htio što prije okrenuti utakmicu, a serija napada donijela im je gol u 45. minuti. U akciji koja je neodoljivo podsjećala na onu Njemačke u finalu Svjetskog prvenstva u Brazilu, Mirko Hrgović odglumio je Andrea Schürrlea, a Ivor Weitzer bio je na trenutak Mario Götze. Ubačaj s lijeve strane Weitzer je primio na prsa, pa lijevom nogom s ruba peterca iz voleja pogodio dalji kut Livakovića

I u nastavku je Zadar bio bolji, barem u otvaranju drugog poluvremena. Terkeš je probio desnu stranu i snažnim ubacivanjem u sredini pronašao Ivančića, kojem s dva metra udaljenosti nije bilo teško postaviti 2-1 u 55. minuti. 

Problemi su za Zadar počeli u 70. minuti, kad je Muić drugi put na utakmici igrao rukom, ovaj put na sredini terena, zbog čega je zaradio drugi žuti karton. 

Zagreb je s igračem više stalno napadao, a za trud je nagrađen u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Krovinović je ušao u kazneni prostor i fintom šuta izbacio Jergića, koji mu je zapeo nogu i skrivio drugi penal na susretu. Jurendić je i u 95. minuti napravio isto što i u 11. minuti - golman u jednu, lopta u drugu stranu za konačnih 2-2. 

I jedni i drugi nakon četiri kola imaju četiri boda. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • KTBFFH ZG 09.08.2014.

    Drago mi je za Zagreb, ali ovaj Medic nema pojma. Ali stvarno!!

  • Duje1950_1 09.08.2014.

    steta za Zadar sto nisu pobjedili, bili su bolji nego koliko penala je ima zagreb lol

  • gtrgtrgrrgtrg 09.08.2014.

    Nije Jergić nego Jerbić, ne bi bilo baš lijepo da vama netko umjesto Ćurković napiše Ćurgović... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare