To je to što me zanima!

Kiks Zagrebova golmana: Lopta mu je prošla kroz 'uši'

Golman Zagreba Goran Bašić neshvatljivo je kiksao u domaćem prvenstvu protiv Karlovca. Ubačaj Kovačevića loše je primio, a lopta mu se otkotrljala u vlastiti gol
Vidi originalni članak

Iako je HNL tek 37. po jačini prema statistici IIFHS-a, nogometni svijet sve je upoznatiji s našom ligom. No, razlog nisu atraktivne igre naših klubova već 'biserni' potezi nogometaša koji preko Youtubea nasmijavaju ljude diljem svijeta.

Najveći promotor domaće lige zauvijek će ostati Ilija Sivonjić nevjerojatnim promašajem protiv Cibalije prije dvije i pol godine, no od subote 'Sivi' je dobio opasnu konkurenciju.

Golman Zagreba pošteno se 'obrukao' u 53. minuti utakmice protiv Karlovca. Kovačević je ubacio visoku loptu iskosa s desne strane, a Bašiću je lopta umjesto u ruke prošla kroz 'uši' koju je odbio u vlastiti gol.

Greška Bašića koštala je Zagreb poraza, a nedvojbeno će ovaj kiks skupiti puno klikova na Youtubeu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • seronja777 25.04.2011.

    ne razumijem, svaki igrač nekoliko puta kiksa u dodavanjima il slično i nikom ništa a kad golman kiksa odmah je predmet sprdnje

  • Duma10 25.04.2011.

    Dečku se dogodio kiks! Pa šta onda???? Pa prije 2 tjedna onom Gomesu iz Tottenhama je lopta još gore ispala i to u Ligi prvaka i nikom ništa!

  • sbmomak 25.04.2011.

    :kašalj: kladionica :kašalj:

Komentiraj...
Vidi sve komentare