To je to što me zanima!

Zagrebov 'torpedo' Pavlović među pet najboljih golova kola

Bomba Domagoja Pavlovića 15 sekundi prije kraja utakmice s Flensburgom na drugom je mjestu EHF-ova izbora pet najljepših golova u 7. kolu Lige prvaka
Vidi originalni članak

Ako se gostovanje kod Flensburga protekli tjedan može pamtiti po bilo čemu dobrome, onda je to igra sjajnog Domagoja Pavlovića. Zagreb je nesretno izgubio od bogatog njemačkog kluba 28-27, a još veći udarac je teška ozljeda Luke Stepančića koji će pauzirati čak pola godine.

No, ako ga nekim čudom već dosad nisu zamijetili, rukometna Europa upoznala se sada s Pavlovićem. Domagoj je zabio prvih pet golova Zagreba kod vodstva 5-1, a neki od njih bili su doista spektakularni.

A kako je počeo, tako je i završio. Bombom. Do kraja utakmice zabio je devet komada, no posljednji, 15 sekundi prije kraja, bio je doista prekrasan. EHF ga je svrstao na drugo mjesto Top 5 golova u Ligi prvaka proteklo kolo. Ljepši gol za EHF je tek cepelin Pedra Rodrigueza iz La Rioje.

U Top 5 su još Szabolcs Zubai iz Szegeda, Wael Jallouz iz Barcelone i Lasse Andersson iz Koldinga. Priliku da uzvrati Flensburgu za minimalan poraz Zagreb ima već u subotu u 19 sati u Areni.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tejmatebra 16.11.2015.

    dečko djeluje krajnje impresivno. možda će i hrvatska imat svog mikela hansena za koju godinu, samo da se ne ozlijedi i bit će BOMBETINA.

  • ivee22 16.11.2015.

    Pavlović je čudo od igrača. Smatram da će se razviti u igrača u rangu Duvnjaka, možda čak i boljega. Sretno mu i bez ozljeda!

  • DeniKika 16.11.2015.

    fantasican gol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare