Obavijesti

Sport

Komentari 19

Zagreb se junački držao, ali je ostao bez bodova i Stepančića

Zagreb se junački držao, ali je ostao bez bodova i Stepančića
1

Zagreb je izgubio na gostovanju kod jedne od najboljih momčadi Europe. Flensburg je slavio 28-27, ali igrači Veselina Vujovića itekako su namičili njemačkog velikana

VIDEO

Zagreb je izgubio na gostovanju u Njemačkoj od Flensburga 28-27. Zagrebaši su odigrali sjajnu utakmicu protiv jedne od najboljih momčadi Europe u sedmom kolu Lige prvaka. Malo je nedostajalo da PPD Zagreb iznenadi moćni Flensburg.

Početak iz snova za zagrebaše. Poveli su 5-1, svih pet golova zabio je Domagoj Pavlović. Flensburg se budi, ali Zagreb na odmor odlazi s golom prednosti (13-12).

Flensburg je u prvih pet minuta drugog dijela preokrenuo utakmicu, prvi put poveo i nakon pogreške zagrebaša poveo dva razlike (17-15). Flensburg je vodio gotovo cijelo drugo poluvrijeme, ali Zagreb se nije dao i bio je tu, na dva, tri gola zaostatka. 

U posljednjih deset minuta PPD Zagreb ušao je s dva gola zaostatka (23-21). Marković nedugo nakon toga odlazi u kontru i zabija za samo jedan gol zaostatka. Isti igrač zabio je čudesan gol za 25-24, a Stepančić je imao šansu za izjednačenje pet minuta prije kraja, ali je promašio.

Flensburg je s igračem više zabio za 26-24, a Zagreb je imao manje od tri minute do kraja za čudo. Zagreb je dvije minute do kraja zabio za 26-25, ali Flensburg ubrzo ponovno odlazi na dva gola prednosti. U zadnjih minutu i pol gol za gol, ali i pobjeda Flensburga 28-27.

Zagreb izgubio bodove i Stepančića

Pavlović je završio utakmicu s devet golova. Stepančić je zabio šest, ali dvije i pol minute prije kraja Luku Stepančića morali su iznijeti s ternea. Nezgodno je pao i ozlijedio koljeno. Šansu za uzvrat Zagreb će imati sljedeće subote kad njemački Flensburg u sklopu osmog kola Lige prvaka stiže u Arenu.

Liga prvaka, 7. kolo

  • Flensburg - Zagreb 28-27
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...