To je to što me zanima!

Modri u akciji: Liverpoolu pred nosom kradu Sportingov biser!

Andre Cardoso (18) ovoga će ljeta postati slobodan igrač, engleski i portugalski mediji već su ga preselili u Liverpool, no čini se kako će talentirani nogometaš ipak stići u Dinamo...
Vidi originalni članak

Dinamo postaje sve zanimljiviji za talentirane nogometaše iz cijeloga svijeta, a ovoga ljeta u Maksimir bi mogao stići 18-godišnji napadač Sporting Lisabona - Andre Cardoso. Mladi nogometaš ponajbolji je igrač juniorske (U19) momčadi Sportinga, prava "desetka" koju portugalski i engleski mediji već danima sele u Liverpool. Punim imenom Nuno Andre Gomes Cardoso je rođen 16. siječnja 2001. godine, a u Sporting je stigao kao 12-godišnjak iz Nacional Madeire.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pregovori Dinama i zastupnika Andre Cardosa već su u odmakloj fazi, mladi Portugalac želi doći u Dinamo, vjeruje kako će se preko "modrog" dresa brže prilagoditi seniorskom nogometu. Želi ići putem Danija Olma koji danas puni naslovnice svih portugalskih medija. Sporting Lisabon posljednjih godina živi prilično teško, neimaština je zavaladala klubom, a povratak u "pozitivu" u Lisabonu žele riješiti prodajom najboljeg igrača Brune Fernandesa.

No, u klubu su već toliko opterećeni prodajom prve zvijezde svoje momčadi (Bruno Fernandes vrijedi 35 milijuna eura) da su u klubu zaboravili produljiti ugovore najperspektivnijim klincima koji sada bez odštete, pa čak i naknade za trening mogu napustiti Sporting. Andre Cardoso jedan je od takvih pojedinaca, mladi nogometaš (još nema seniorski nastup) želi napustiti klub, a najozbiljnije opcije su mu Dinamo i Liverpool. A u mrtvoj utrci za ovog igrača "pole position" ima Dinamo. Bez obzira što su ga brojni mediji već "preselili" na Anfield.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • nestimene 31.05.2019.

    Kako to?

  • 30.05.2019.

    Decko je svjestan da Liverpool ima tucet takvih po nekakvim posudbama i da rijetko dobiju priliku...s druge strane ima renomirani klub koji dominira u domacem prvenstvu i redovno nastupa u europi te igraca za par godina prodaje u jake lige i klubove...Dinamo je sasvim logican izbor

  • GGs2 30.05.2019.

    Da pa svako normalan bira dinamo ispred lpoola..

Komentiraj...
Vidi sve komentare