To je to što me zanima!

Zagrijavanje za derbi: Futsal Dinamo kod Torcide traži prvu pobjedu na splitskim Gripama

Futsal Dinamo još nije svladao Torcidu na Gripama. Prvi međusobni dvoboj u Splitu završio je 1-1, a u ovosezonskom je Torcida slavila 4-1, tako da je i tradicija na strani Torcide
Vidi originalni članak

Nakon što je prvi susret u Zagrebu završio 6-1 za Futsal Dinamo, danas će Torcida na Gripama dočekati Zagrepčane u uzvratu četvrtfinala doigravanja. U prvom susretu su Zagrepčani pred više od 2000 ljudi vrlo rano poveli 3-0 i za Splićane više nije bilo povratka. Svjesni su toga i igrači i trener Torcide, te će večeras pred punim Gripama probati izjednačiti u seriji na dvije dobivene utakmice, a onda u majstorici probati doći do iznenađenja i izbaciti aktualnog prvaka. 

Futsal Dinamo još nije svladao Torcidu na Gripama. Prvi međusobni dvoboj u Splitu završio je 1-1, a u ovosezonskom je Torcida slavila 4-1, tako da je i tradicija ovdje na strani Torcide. No bit će to spektakularan meč i pravo zagrijavanje pred subotnji derbi Hajduka i Dinama na Poljudu. 

Zbog žutih kartona naš trener Matija Đulvat neće moći računati na Nevena Zonjića. Svi ostali igrači su zdravi i motivirani da seriju riješe prije potencijalne majstorice u Zagrebu.

Podsjetimo, nakon četvrtfinala, na rasporedu je doigravanje za plasman na Svjetsko prvenstvo koje će se od 16. rujna do 4. listopada igrati u Uzbekistanu. Hrvatska u doigravanju igra protiv Poljske. Prva utakmica igra se 12. travnja u Koszalinu, a uzvrat 16. travnja u KC Dražen Petrović, u domaćinstvu Futsal Dinama.

Susret počinje u 19 sati, a eventualna majstorica igrala bi se 2. travnja u Domu sportova II.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare