To je to što me zanima!

Zagrijavanje za kvalifikacije? Hrgović protiv 93. na svijetu

Jerry Forrest Slug ima dobar omjer 26-3, ali se borio s boksačima nižeg ranga pa ne bi trebao predstavljati preveliku prepreku za Filipa koji se nada nastupu na olimpijskim kvalifikacijama u Parizu
Vidi originalni članak

Jedanaesti protivnik Filipa Hrgovića (27) u profesionalnoj karijeri bit će Amerikanac Jerry Forrest Slug (31), objavio je ESPN na službenim stranicama.

Ta bi se borba trebala održati 17. travnja u Oxon Hillu u američkoj saveznoj državi Maryland i bit će predborba meču za titulu u lakoj kategoriji po WBC-u između Lukea Campbella i Javiera Fortune.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tu borbu još nije potvrdio Hrgovićev promotor Sauerland.

Forrest je 93. teškaš na ljestvici BoxReca i ima omjer 26-3 uz 20 nokauta, stoga ne bi trebao predstavljati prevelik problem Hrgi na putu do naslova svjetskog prvaka. Borio se uglavnom s boksačima nižeg ranga pa zato nije previsoko na ljestvicama.

Odabir Forresta za protivnika, a ne primjerice Dereka Chisore ni Martina Bakolea, koji su se spominjali posljednjih tjedana, mogao bi se objasniti Filipovim planovima za kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju.

Zagrepčanin se nada kako Marko Milun neće izboriti olimpijski turnir ulaskom u polufinale na kvalifikacijskom turniru u Londonu od 13. do 23. ožujka, a onda bi on dobio priliku izboriti put u Japan na svjetskim kvalifikacijama u Parizu od 13. do 20. svibnja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 51

  • bonecrusher 13.03.2020.

    Forrest ovako "Alijevske face" i dva pojasa preko ramena sasvim dobro izgleda. A koji su pojasevi u pitanju? "Prvak Plitvičkih jezera" i "Prvak "Šćukinog bereka".

  • biberrr 07.03.2020.

    Opak je ovaj Amer,on je u Top 100,biti će teško. Pametnije bi bilo Hrgi da je uzeo onog najboljeg Srbijanca Bobana Filpovića i da ga tu u Zagrebu dobro ispraši,ali taj je jedva u Top 200,preciznije 191.

  • biberrr 06.03.2020.

    Jerry Forrest je opak nokauter,ne treba ga potcijenjivati. Borce poput našeg šampiona Miluna slaže kao metar drva. U 26 mečeva,samo triput poražen, 20 pobjeda je odnio nokautom,brutalan udarač. Gubio je samo od najvećih, Huntera i Washingtona,te lani od najveće američke nade neporaženog Jermaine Franklina na bodove. Težak i nezgodan protivnik za najboljeg Hrvata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare