To je to što me zanima!

Zahovič: Stojanović je najbolji bek svojega godišta u Europi!

Sportski direktor Maribora Zlatko Zahovič pohvalio je Dinamo na odlično obavljenom poslu oko dovođenja desnog beka Petra Stojanovića te istaknuo njegove vrline u igri
Vidi originalni članak

Prvo Dinamovo pojačanje u ovoj godini, mladi slovenski reprezentativac Petar Stojanović, bit će pun pogodak za "modre" sudeći prema reakcijama sportskog direktora Maribora Zlatka Zahoviča.

- On je vrhunski mladi igrač. Rekao bih da je u svom godištu daleko najbolji u Europi - ustvrdio je Zlatko Zahovič u razgovoru za Goal.

- Ima odličnu tehniku i iznimnu brzinu. Čvrst je u duelu i jako skočan. Ima odličan centaršut pa nema dvojbe da je Dinamo napravio odličan posao. Riječ je o inteligentnom igraču koji ima još puno prostora za napredak - dodao je.

Unatoč interesu Anderlechta, Betisa, Krasnodara i ostalih klubova Stojanović je došao u Dinamo koji ga je dulje vrijeme pratio. Vjeruje se da odšteta za 20-godišnjaka, koji je doveden nakon odlaska Ive Pinta u Norwich, iznosi oko dva milijuna eura.

Koje su gornje mogućnosti Petra Stojanovića te zašto je propao njegov transfer u Hannover prije godinu dana pročitajte na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Prstupak 08.01.2016.

    Panju pa vas pune po hrvatskim pašnjacima a Dinamo u najjačem i najunosnijem nogometnom natjecanju u svijetu. Vi hajdugovci ste preneuki da si to percipirate pa poraze od Bayerna ili Arsenala uspoređujete sa porazima od Istre ili Osijeka.

  • Prstupak 08.01.2016.

    Biba jesi sretna sa brbinim pojačanjem?? Vidim euforija u tijeku pa se "rugate" svojim konkurentima koji dovode reprezentativce

  • miroslav12 08.01.2016.

    da je tako nebi dolazio u dinamo,nego bi u redu cekali najbolji klubovi u europi da ga dovedu,ali sve cemo vidjeti kakav je kad pocne prvenstvo

Komentiraj...
Vidi sve komentare