To je to što me zanima!

Dinamo zbog korona virusa u Austriju putuje s tri autobusa

U jednom autobusu naći će se igrači koji su već preboljeli koronu, u drugom će biti nogometaši koji još nisu bili pozitivni na Covid-19, dok će u trećem autobusu biti uprava i ostale klupske strukture...
Vidi originalni članak

U Maksimiru klasični 'deja vu', hrvatski prvak je u ponedjeljak odradio još jedno testiranje na koronu. Naravno, sve prema odredbama Uefe, svaka se momčad obavezno mora testirati tri dana prije europskih utakmica. Dinamo ima nekoliko nekoliko zaraženih igrača, svi su oni također pristupili jučerašnjem testiranju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Osječki poraz dodatno je mobilizirao sve klupske razine, sve misli 'modrih' sada su okrenute četvrtku i europskom dvoboju s Wolfsbergerom. Zagrepčane bi nova pobjeda vinula u visine, Dinamo bi bio nadomak novom europskom proljeću. A podsjetimo, 'modri' su danas jedina momčad Europske lige bez primljenog gola, a i na vrhu su svoje skupine K.

 

Cijela situacija oko korona virusa već mjesecima muči 'modre', pa su u Dinamu vrlo brižno pristupili i cijeloj operaciji 'Klagenfurt'. Zagrepčani se prema Austriji u srijedu neće zaputiti avionom, već će na 227 kilometara udaljen put do Klagenfurta ići autobusom. Točnije, Dinamo na put kreće s čak tri autobusa! 

U jednom će se naći igrači koji su već preboljeli koronu, pa tako stvorili potrebna antitijela na Covid-19, te za njih (barem do daljnjega) nema problema po pitanju ove pandemije. U drugom će se autobusu naći igrači koji još nisu bili pozitivni na koronu, dok će u trećem autobusu biti uprava i ostale klupske strukture koje odlaze na utakmicu u Klagenfurt.

SLUŽBENO ODGOĐENO Ništa od derbija Dinamo-Hajduk

Jasno, u Dinamu žele spriječiti svaku mogućnost daljnjeg širenja zaraze unutar svoje momčadi, pa su tako odlučili i odvojiti svoje igrače na putu prema Austriji. Nije to ništa novo, sjetite se kako su nogometaši Wolfsbergera u Zagreb stigli s - osobnim automobilima. Jednostavno, danas je situacija takva, svi se na svoje načine bore s koronom.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • POTPEC 24.11.2020.

    A sutra će plakati kako nemaju za plače i tražiti od igraća da se strpe.

  • kremenko69 24.11.2020.

    i onda svi skupa budu opet u prostoriji, koja glupost

  • muskarac72 24.11.2020.

    Kako u zadnje vrijeme dobro igraju, poslao bi ih pješice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare