To je to što me zanima!

Zahtjevni hrvatski igrači tražili i dobili: Bazen, novi teren, vina

Domaćini su preuredili hotel u Warki, sagradili su novi bazen i minijaturnu teretanu, televizori sad imaju i hrvatske programe, a naručili su i kvalitetna hrvatska vina...
Vidi originalni članak

Kamp u Warki bio je prvotna želja Francuske, no utrku je dobila Hrvatska. I dok Ribery, Nasri, Benzema i društvo nisu imali nikakvih posebnih zahtjeva, lista hrvatskih bila je poduža.

- Ha, nije lako s našim igračima. Svi igraju u velikim klubovima i imaju velike zahtjeve - kratko je rekao Zorislav Srebrić.

Kako nikad prije nisu ugostili profesionalnu reprezentaciju, domaćini su se morali dobro oznojiti kako bi ugodili našim igračima. Za početak su preuredili sobe. U svaku su morali postaviti novi televizor, a na njih su morali biti instalirani i hrvatski programi. Zatim su morali prilagoditi blagovaonicu. Prostorija u kojoj ručaju igrači morala je biti odvojena od one sa stručnim stožerom.

Nije lako s našim igračima. U velikim su klubovima i imaju velike zahtjeve, Zorislav Srebrić

- Zahtijevali smo i zabavište te minijaturnu teretanu - kazao je Srebrić. Naravno, domaćini su i to osigurali, no nije bilo bazena, a on je bio u vrhu zahtjeva. Pa su sagradili i bazen. Na listi je bilo i novo igralište.

- Utješili smo ih rekavši da će im taj teren ostati za buduće akcije - dodao je Zorko.

Domaćini su se morali i svojski potruditi kako bi gosti iz Hrvatske uživali u vinima, pa su nabavili i naša kvalitetna vina.

Idi na 24sata

Komentari 157

  • laky145 08.06.2012.

    platicemo mi to sve j.beno dobro samo bar da prodjemo skupinu.

  • AnitaBelančić 08.06.2012.

    za tu lovu koju dobijaju bi mogli barem trčat a ne izvoljevat gluposti ko kakve mimoze.

  • dubi1953 08.06.2012.

    Treba im dati muda labudova kako igraju nisu ni zaslužili euro!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare