To je to što me zanima!

'Zahvaljujemo Eduardu da Silvi, nedostajat će nam'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na forumima Eduarda da Silvu navijači Arsenala opisuju kao 'Picassa na travnjaku' i žale jer je 'prije ozljede bio rijetki napadač svjetske klase'
Vidi originalni članak

Pristojnost ili iskrena zahvala? Što god da je, na službenoj stranici Arsenala oprostili su se od Eduarda da Silve sa nekoliko rečenica zahvale i opisa igračkih dana među 'topnicima'.
'Arsenal potvrđuje da je Eduardo (27) otišao u Šahtar za iznos koji se neće otkriti. Došao je u srpnju 2007. godine, a u 67 nastupa zabio je 20 golova. U početna 22 nastupa zabio je 12 golova, a ime je stvorio u Dinamu iz Zagreba. Tamo je zabio 73 puta u 111 nastupa, a prvi je igrač u povijesti HNL-a koji je zabio hat-trick u derbiju protiv Hajduka' - stoji na stranici, a u posljednjem dijelu su se sjetili jednog posebnog trenutka.
'Među 20 golova posebno se ističe onaj koji je zabio petom Burnleyu u FA Cupu nakon ozljede. Oporavak od teške ozljede koju je zadobio u veljači 2008. godine je dokaz njegove snage, karaktera i odlučnosti. Nedostajat će svima u Arsenalu. Hvala mu na doprinosu i želimo mu svu sreću u budućnosti'.
Trener Arsene Wenger također je u jednoj od izjava zažalio nad hrvatskim reprezentativcem.
- Rastužim se kad se sjetim te ozljede, a i sad kad je otišao.
Na forumima ga navijači Arsenala opisuju kao 'Picassa na travnjaku' i žale što mu nije dana prava prilika nakon povratka jer je 'prije ozljede bio napadač svjetske klase'.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_41152 22.07.2010.

    Sretno Dudu, i nadam se da ćeš se vratiti u onu formu i biti onaj stari!

  • Xavier_ 22.07.2010.

    ajde sad se vrati u formu u šahtaru jednu sezonu, pa onda u manchester za 20 milja!!!

  • user_41152 22.07.2010.

    a vidite kakvu majicu nosi

Komentiraj...
Vidi sve komentare