To je to što me zanima!

Zaiskrilo u tunelu: Guardiola i Maguire se žestoko posvađali!

United je došao do pobjede nakon kontroverznog gola za izjednačenje. Britanski mediji su u nevjerici što je takav gol uopće priznat, a situacija je eskalirala nakon utakmice
Vidi originalni članak

Marcus Rashford bio je u očiglednom zaleđu prije nego što je Bruno Fernandes prihvatio dodavanje Casemira i zabio gol za izjednačenje Manchester Uniteda protiv Manchester Cityja u gradskom derbiju.

Ipak, na veliko nezadovoljstvo igrača Cityja i trenera Pepa Guardiole, gol nije bio poništen.

ANKETA Guardiola poludio na suca, je li United zabio gol iz zaleđa? 'Ovo je najgora odluka u povijesti'

 

United je do kraja utakmice zabio još jedan gol i time osvojio tri boda, a nakon utakmice u tunelu se dogodila žestoka rasprava koja je uključivala Guardiolu, strijelca jedinog gola za City Jacka Grealisha i kapetana Uniteda Harryja Maguirea. 

Grealish je bio izuzetno razočaran nakon utakmice, a novinar i bivši nogometaš Jan Aage Fjortoft otkrio je da svoju ljutnju izbacio u tunelu nakon utakmice. U razgovoru su se našli i Guardiola i Maguire.

MANČESTERSKI DERBI United sjajnim preokretom do tri boda u derbiju protiv Cityja KAOS U ENGLESKOJ Uprava Evertona u strahu za vlastite živote, savjetovali su im da ne dođu gledati Oršićev debi!

Fjortoft je nakon utakmice intervjuirao i Manuela Akanjija, koji ne razumije zašto nije pregledana VAR snimka spornog gola.

- Rashford je trčao za loptom 30 metara u poziciji zaleđa. Mislim da je bio dva ili tri metra ispred mene. Ja kažem da je bilo zaleđe jer sam ga vidio u poziciji i očito je trčao za loptom do posljednje sekunde. Za mene to je jasna smetnja - rekao je Akanji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Palmanova 14.01.2023.

    najveca trenerska prevara nikad nece osvojiti LP unatoc milijardama eura koje su mu darovali u Bayernu.Cityu

  • 14.01.2023.

    igra se dok sudac ne svira offside... a ne lagano trckarat iza rashforda i onda poslije kmecit

Komentiraj...
Vidi sve komentare