To je to što me zanima!

Zajec nakon poraza: Rijeka mi je stvarno crna mačka

Nenad Gračan s Rijekom je slavio u Maksimiru 1999. godine. Tada je na klupi 'modrih' bio Velimir Zajec. Gračan ga je ponovno nadmudrio
Vidi originalni članak

Nakon prvog gola mislio sam da nam prijeti katastrofa, ali Dinamo nam je poklonio gol i vratili smo se, rekao je Radomir Đalović. ‘Modri’ su nadigrali Rijeku, stvorili nekoliko odličnih šansi, ali ništa nisu realizirali. I opet su primili dva glupa gola.
- Greške koje radimo su prečeste i prežalosne. Ne mogu reći da smo igrali presjajno, ali i takvi smo stvorili nekoliko šansi. Nedostaje nam taj ‘killer’ koji bi zabio barem trideset posto dobrih šansi - požalio se Velimir Zajec.
Trener ‘modrih’ smijenjen je u svome prvom mandatu na Dinamovoj klupi baš nakon poraza od Gračanove Rijeke:
- Da, Rijeka mi je očigledno crna mačka, no testirao sam neke igrače. Neću o imenima, ali dobio sam sliku da je za neke nogomet guranje lopte kroz noge.
- U drugom poluvremenu bezveze smo nabijali loptu - rekao je opet solidni Sammir.
Zajec je po prvi puta većinu utakmice stajao uz aut liniju. Kakvu obranu ima nije ni čudno...
- Pa kakva smo mi dva gola primili?! - pogledao je Dinamov trener u pod i dodao:
- Pa to je stvarno žalosno.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • freddy_krueger 01.08.2010.

    @horse,kakve veze sudci imaju s porazom dinama kad od 23 suta 1 lopta udje..a rijeci od 3 2 gola...to nije stvar sudca neg napadaca...jee koper,a kako su prosli prvu?5 komada...

  • horse 01.08.2010.

    Fredy pa nisu li vas amateri s Kopra razbili.A mogli su i prvu utakmicu da im je bilo dozvoljeno.

  • horse 01.08.2010.

    Suci imaju veza sa svim naslovima šta ih je Dinamo osvojio i to znaju svi,a sada se imaju i dokazi.Pa Koper ih je mogao pobijediti i u Zagrebu,ali nije smio,pa Dinamo prvih pola sata nije mogao do lopte doči.A golman im pokloni 4 gola,pa onda pričaj da je Dinamo velesila.Da se ne boje UEFE sigurno bi im sudac svirao neki penal protiv RIJEKE kao što im uvijek svira kada je gusto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare