To je to što me zanima!

Zaključao suce u svlačionicu, reagirao i turski predsjednik

Predsjednik Trabzonspora bio je razočaran suđenjem u remiju njegova kluba protiv Gaziantepspora te je nakon utakmice 'zločeste' suce odlučio zaključati u svlačionicu
Vidi originalni članak

Ibrahim Ethem Haciosmanoglu opasno se naljutio. Predsjednik Trabzonspora nakon utakmice s Gaziantepsporom (2-2), očito jako nezadovoljan suđenjem, odlučio je zaključati suce u svlačionici.

- Zaštitarima sam rekao da ne puštaju suce do jutra, sve dok ja ne dođem na stadion. Ali nazvala me vrlo važna osoba i zamolila da se ne sramotim u Turskoj i svijetu - objasnio je Haciosmanoglu.

A ta vrlo važna osoba je glavom i bradom - predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan. Nakon intervencije s vrha države sudac Cagatay Sahan i njegovi pomoćnici su pušteni, a Haciosmanoglu je promijenio priču.

- Zaključao sam ih radi njihove sigurnosti na stadionu - kaže nakon incidenta.

U savezu, naravno, nisu povjerovali u njegovu priču i Haciosmanoglu je suspendiran na 280 dana te mora platiti 4600 eura. Uz to, suspenzijama i novčano kažnjeno je još devetoro ljudi iz Trabzona, a momčad će dvije domaće utakmice igrati bez gledatelja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • strmi007 04.11.2015.

    događa se

  • Dalmacija u srcu 04.11.2015.

    Ovako bi trebalo Bebeka i Marića zatvotiti na Poljudu, pa neka ih Tata spašava.HŽV

  • SilikoniralaSiSe 04.11.2015.

    haha da bar ima ovakvih slučajeva češće,da korumpirana Fifa u dosluhu između sudaca i kladionica ne drže svijet nogometa,treba kamere uvest mislim da je više krajnje vrijeme pa ne mogu nas pravit idiotima čitavo vrijeme

Komentiraj...
Vidi sve komentare