To je to što me zanima!

Zaludio je i Kineze: Sammir će potpisati za Jiangsu Guoxin...

Sammir će uskoro iz Španjolske odletjeti za Kinu. Tamo bi trebao potpisati bogati ugovor za Yiangsu Guoxin. Za Getafe je odigrao 35 utakmica i zabio je jedan gol
Vidi originalni članak

Sammir bi svoje sjajne predstave u Getafeu mogao dobro unovčiti. Povremeni hrvatski reprezentativac na pragu je odlaska u Kinu. Klub je Jiangsu Guoxin , a Sammir nam se javio i potvrdio da uskoro leti u Kinu na liječnički pregled.

Sammir je stigao u Dinamo 2007. godine. Nakon sedam godina napustio je Maksimir i kao slobodan igrač otišao u Getafe. Odigrao je Sammir 35 utakmica za Getafe, zabio je jedan gol i pet puta asistirao. No nakon nešto više od godinu dana - pakira kofere.

- Igram najbolju sezonu u karijeri i želja mi je otići u veći klub. Zbog toga luđački treniram i zbog toga trenutačno živim. U posljednjih deset dana stižu mi brojne ponude, evo baš gledam neke iz Dubaija, Rusije, Grčke, Italije... Nije imperativ odlaziti iz Španjolske, mogao bih ostati i ovdje - rekao nam je Sammir nakon čudesne asistencije za pobjedu Getafea protiv Celte u 20. kolu. Odluka je pala.

Sammir će si bogatim ugovorom osigurati egzistenciju, ali i možda zatvoriti vrata reprezentacije. Iako je bio sjajan u posljednjim nastupima u Getafeu, teško da će Niko Kovač imati Sammira na radaru dok ovaj bude igrao travnjacima u kineskoj ligi.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Markopranjic_1_1 24.02.2015.

    Kakav transferrr hahahah to je kao da sada iz Slaven Belupo pređeš u Nk Vrapce hahaha

  • hejter. 24.02.2015.

    ne volim sammira,ali u getafeu igra solidno.

  • šetač 24.02.2015.

    kad se za takvog "igrača" nude toliki novci to se zove "pranje novca"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare