Obavijesti

Sport

Komentari 41

Zaludio je i Kineze: Sammir će potpisati za Jiangsu Guoxin...

Zaludio je i Kineze: Sammir  će potpisati za Jiangsu Guoxin...
2

Sammir će uskoro iz Španjolske odletjeti za Kinu. Tamo bi trebao potpisati bogati ugovor za Yiangsu Guoxin. Za Getafe je odigrao 35 utakmica i zabio je jedan gol

VIDEO

Sammir bi svoje sjajne predstave u Getafeu mogao dobro unovčiti. Povremeni hrvatski reprezentativac na pragu je odlaska u Kinu. Klub je Jiangsu Guoxin , a Sammir nam se javio i potvrdio da uskoro leti u Kinu na liječnički pregled.

Sammir je stigao u Dinamo 2007. godine. Nakon sedam godina napustio je Maksimir i kao slobodan igrač otišao u Getafe. Odigrao je Sammir 35 utakmica za Getafe, zabio je jedan gol i pet puta asistirao. No nakon nešto više od godinu dana - pakira kofere.

- Igram najbolju sezonu u karijeri i želja mi je otići u veći klub. Zbog toga luđački treniram i zbog toga trenutačno živim. U posljednjih deset dana stižu mi brojne ponude, evo baš gledam neke iz Dubaija, Rusije, Grčke, Italije... Nije imperativ odlaziti iz Španjolske, mogao bih ostati i ovdje - rekao nam je Sammir nakon čudesne asistencije za pobjedu Getafea protiv Celte u 20. kolu. Odluka je pala.

VIDEO

Sammir će si bogatim ugovorom osigurati egzistenciju, ali i možda zatvoriti vrata reprezentacije. Iako je bio sjajan u posljednjim nastupima u Getafeu, teško da će Niko Kovač imati Sammira na radaru dok ovaj bude igrao travnjacima u kineskoj ligi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu