To je to što me zanima!

Zamalo! Cibona herojski pala protiv Crvene Zvezde u vatrenoj atmosferi u KC Dražen Petrović

Zvezda je dobila prvu četvrtinu s osam razlike, a Cibona je bila bolja u drugoj te nakon treće čak došla u vodstvo, no  onda su gosti zadnju četvrtinu dobili s čak osam razlike što je presudilo
Vidi originalni članak

Cibona je u ponedjeljak u utakmici 23. kola regionalne ABA lige doživjela poraz na svom terenu, bolja je od nje bila Crvena Zvezda sa 78-74 (20-12, 18-20, 16-24, 24-18).  

Zvezda je dobila prvu četvrtinu s osam razlike, a Cibona je bila bolja u drugoj te nakon treće čak došla u vodstvo, no  onda su gosti zadnju četvrtinu dobili s čak osam razlike što je presudilo. 

Najbolji pojedinac  u redovima Cibone bio je Amar Gegić sa 19 koševa i sedam skokova, Danko Branković je dodao 17 koševa i šest skokova, a Toni Nakić 16 koševa. Crvenu Zvezdu su do pobjede predvodili Nikola Kalinić i Ognjen Dobrić sa po 14 ubačaja svaki.  

POČAST GRADU HEROJU Cibona slavila protiv Furnira u Vukovaru u završnici lige: Oni će za nas uvijek biti istinski heroji

Cibona je na ljestvici deveta sa devet pobjeda i 12 poraza, dok je Crvena Zvezda druga s omjerom pobjeda i poraza 19-2.

U ranije odigranoj utakmici Split je u Čačku svladao Borac sa 64-59.

aba liga Možda i pobjeda spasa: Split slavio u Čačku nakon 31 godine

Inače, fenomenalna utakmica je napunila KC Dražen Petrović gdje se u trenucima kada je Cibona vodila u posljednjoj četvrtini pjevalo: "Za ona dobra stara vremena", no 'vukovi' ipak nisu uspjeli doći do toliko željene pobjede pred svojim navijačima. Posljednji je put Cibona slavila protiv Crvene zvezde sad već davne 2014. godine na Final Fouru ABA lige.

LIGA ZA PRVAKA Gorica žestoko namučila Cibonu, Splićani i Zadrani uvjerljivi...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Uhljeb_ 21.03.2022.

    Sudenje uzas. Cibona realno pokradena

  • simri 21.03.2022.

    Slavimo poraze i dalje...pustite to"herojski" i slijedeći puta pobijedite.

Komentiraj...
Vidi sve komentare