To je to što me zanima!

Zamrznuti u Rusiji: Rostov je senzacionalno srušio Bayern!

Rostov je srušio minhenski Bayern 3-2 u Rusiji za najveću pobjedu u povijesti kluba. Bavarcima je ovo prvi put da imaju dva poraza u nizu u prvom dijelu sezone u 12 godina...
Vidi originalni članak

Ovo se velikanu Bayernu nije dogodilo 12 godina! 

Rostov je pobijedio minhenski Bayern 3-2 u Rusiji u petom kolu Lige prvaka! Ruska momčad bolje se snašla na -4 i došla je do najveće pobjede u povijesti kluba, pobjede koja joj je širom otvorila vrata trećeg mjesta i Europske lige.

Rostov je srušio moćni bavarski stroj sa samo 29 posto posjeda lopte. Bayern je bio bez Manuela Neuera, u prvih 11 nije bilo ni Thomasa Müllera, Matsa Hummelsa i Xabija Alonsa, ali svejedno je to bio strahovito jak sastav njemačke momčadi.

Nakon poraza od dortmundske Borussije u Bundesligi, Bayern je izgubio drugu utakmicu u nizu u prvom dijelu sezone, a to mu se posljednji put dogodilo 2004.

FC Rostov - Bayern München Rezultati uživo

Bayern je poveo u Rusiji preko Douglasa Coste u 35. minuti. Rostov preokreće golovima Azmouna pred kraj prvog dijela i Poloza iz penala početkom drugog poluvremena. Bernat zabija za 2-2, ali Noboa u 67. pogađa za senzaciju.

Rostov je s ovom pobjedom treći s tri boda ispred PSV-a koji večeras gostuje kod Atletica. Klub iz Madrida vodeći je s 12 bodova, dok je Bayern drugi s tri boda manje. Atletico i Bayern već su osigurali osminu finala.

 

Benfica ispustila 3-0!

U susretu 5. kola skupine B u Istanbulu Benfica je vodila 3-0 do 58. minute, no Turci su se vratili i došli do remija (3-3). Guedes, Semedo i Fejsa šokirali su Istanbul u prvom dijelu, ali Bešiktaš se vraća u stilu.

Tosun i Quaresma smanjuju na 2-3 da bi Aboubakar minutu prije kraja utakmice pogodio za remi i to na asistenciju Quaresme "rabonom".

Liga prvaka, skupina Dn 5. kolo:

Rostov - Bayern 3-2 (Azmoun 44, Poloz 50 (p), Noboa 67 / Costa 35, Betnat 52)

Liga prvaka, skupina B, 5. kolo:

Bešiktaš - Benfica 3-3 (Tosun 58, Quaresma 83 (p), Aboubakar 89 / Guedes 10, Semedo 25, Fejsa 31)

Idi na 24sata

Komentari 96

  • --- DAVOR --- 24.11.2016.

    Dinamo ne može Puli zabit gol iz igre a Rostov uvali Bayernu 3 komada. Rostov koji je samo prosjek prosjeka pa zamislimo što je Dinamo onda? Hvala BBB što ste potjerali Mamiće pa sad imate najjadniji Dinamo zadnjih 10 godina a možda i ikad.

  • PCapitalist 23.11.2016.

    Ma nema veze, događa se i najboljima poraz.Najbitnije je da Bayern odigra dobro u knockout fazi.Uzalud sve pobjede u grupi, ako u knockout-u kiksaš ispadaš i sezona lige prvaka je gotova za tebe..Tako da samo lagano, prave iskušenja i ispiti u ligi prvaka počinju tamo krajem veljače od osmine finala lp pa nadalje...

  • Danilo Ignacije Pribićević 23.11.2016.

    Pep je unistio Bayern. Pep je los trener.

Komentiraj...
Vidi sve komentare