To je to što me zanima!

Zanetti: Želimo rekordni, šesti uzastopni naslov pravaka

Pobijedimo li u prvenstvu koje je tek započeto, stići ćemo do šestog uzastopnog naslova. To bi bio rekord, rekao je Interov igrač Javier Zanetti
Vidi originalni članak

Osvoji li Interov naslov prvaka i u ovoj sezoni, bit će mu to šesti uzastopni. Rekordno je to postignuće za talijansku Seriju A i rasplet kakvom se nada kapetan momčadi Javier Zanetti. Prošlogodišnjim naslovom Inter je izjednačio Juventusov niz 30-ih godina prošloga stoljeća, a sada na tom tronu želi stajati sam.
- Pobijedimo li u prvenstvu koje je tek započeto, stići ćemo do šestog uzastopnog naslova. To bi bio rekord. Neće biti lako, ali momčad ima sve potrebno za takav uspjeh - veli Zanetti koji je, kao i ostatak momčadi, još uvijek u fazi privikavanja na rad trenera Rafaela Beniteza.
- Mudar je, a kao i svi treneri ima svoje ideje. Trudi se usaditi nam ih, ali nas istovremeno sluša. Najvažnije je da ga slijedimo - dodaje Argentinac s više od 700 utakmica za Interovu momčad.
O Zlatanu Ibrahimoviću, višegodišnjem suigraču, a sada članu omraženog gradskog rivala Milana, dodao je:
- Svi sami donosimo odluke. Uvijek sam govorio da smo, kada je bio dijelom Intera, igrali dobro i mnogo toga osvojili. Potom je poželio steći novo iskustvo odlaskom, što se mora poštivati. Sada je dio Milanove momčadi, no ne smijemo misliti o njemu, već o nama samima. Travnjak je mjesto na kojem će biti odlučeno tko je bio u pravu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • IP95 17.09.2010.

    forza milan !

  • milanovac 17.09.2010.

    budite vi sretni i s jednim naslovom.!! ova godina je Milanova....:D

  • Pinturicchio 17.09.2010.

    nijedan klub ne mrzim toliko kao šinter i morattia jer je svojom zavjerom unistio talijanski nogomet , ali doci ce opet sve na svoje , i misevi ce nazad u svoje rupe

Komentiraj...
Vidi sve komentare