To je to što me zanima!

Žao nam je, ali Babić se upravo oprostio od klupe Hrvatske...

Hoću li ostati izbornik? A moram pričati sa ženom, rekao je nakon utakmice mrtav ozbiljan Babić. Netko će mu ovih dana morati reći da je ne mora ništa pitati, da je ovo njegov kraj na klupi reprezentacije
Vidi originalni članak

Ne trebate čekati odluku Zorana Gopca i čelnika HRS-a, a ni njegove supruge. Na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj za godinu dana Kauboje će voditi neki drugi izbornik. Dva poraza u dva dana, oba u već dobivenoj situaciji, pogotovo ovaj protiv Slovenije, bila bi previše i za nekog s puno većim renomeom nego što je Babićev.

Nevjerojatno je da tako iskusan stručnjak na ovako važnoj utakmici zove time-out kad nam sve ide od ruke, kod plus četiri u prvom poluvremenu i u situaciji s igračem više, a skamenjeno gleda dok se Slovenci vraćaju s minus osam, sedam, šest, pet...

Iz aviona je bilo vidljivo da Duvnjak u završnih 10 minuta više nije mogao stajati na nogama, a kamoli šutnuti odlučujuću loptu. Posve je nejasno zbog čega je u dobrom dijelu utakmice Babić zaboravio na Marka Mamića, zašto su lopte bez ikakvog razloga prestale stizati do Štrleka koji je s lijevog krila zabio šest golova. Jedan time-out Veselina Vujovića promijenio je sve, očajnički je krenuo u napade od 10, 15 sekundi i nadmudrio skamenjenog Babića, koji je blijed, vidno šokiran samo gledao s klupe kako mu se momčad raspada.

- Hoću li ostati izbornik? A moram pričati sa ženom - rekao je nakon utakmice mrtav ozbiljan Babić.

Netko će mu ovih dana morati reći da je ne mora ništa pitati, da je ovo njegov kraj na klupi hrvatske rukometne reprezentacije, a vrlo lako mogao bi biti i krah cijelog projekta kojeg su zadnjih godinu, dvije vodili Balić i Metličić.

Stvar je vrlo jednostavna - Hrvatska se raspala protiv Poljske na Olimpijskim igrama, pa još jednom, na najnevjerojatniji mogući način, večeras u Parizu... A prvenstvo u Hrvatskoj prevelik je događaj da bi rukometni faraon Zoran Gobac i dalje vjerovao treneru koji više ne donosi medalje.

Idi na 24sata

Komentari 578

  • dazoh 02.02.2017.

    Ludi ne može trener u trenutku kad suci drže ruku u zraku , znači još su maksimalno tri ,sugerirati igračima -polako,polako a i taj sedmi igrač sa njim smo više golova dobili nego dali jer kad uđe sedmi mora se stvoriti višak na crti za sigurnu realizaciju a ne se dodavati ispred zone.

  • 1955 31.01.2017.

    Gospođo Babić,velika vam hvala što ste nam pomogli tj: dozvolili smjenu vašeg supruga.

  • samopravo 31.01.2017.

    Babicu i gospa te napustila Medugorska

Komentiraj...
Vidi sve komentare