To je to što me zanima!

Zaostalu utakmicu Dinama na Aldo Drosini sudit će debitant

Mladi sudac koji dolazi iz Pristega prošle se sezone dokazao u Prvoj nogometnoj ligi, odnosno drugom rangu hrvatskog nogometa te zaslužio promociju u elitu
Vidi originalni članak

Zaostalu utakmicu 12. kola između Istre i Dinama, koja se igra u srijedu s početkom u 17 sati, sudit će Mateo Erceg iz Benkovca, kojemu će to biti debi u elitnom razredu hrvatskog nogometa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pomoćnici će mu biti Hrvoje Radić iz Splita i Goran Perica iz Šibenika, dok će ulogu četvrtog suca obnašati Ante Terzić iz Podstrane. Za VAR će biti zaduženi Mario Zebec (VAR, Cestica) i Luka Pajić (AVAR, Rijeka).

Mladi sudac koji dolazi iz Pristega, malog mjesta u sastavu Grada Benkovca koje je prema posljednjem popisu stanovništva brojalo tek 272 stanovnika, se prošle sezone dokazao u Prvoj nogometnoj ligi, odnosno drugom rangu hrvatskog nogometa te zaslužio promociju u elitu. Kao četvrti sudac debitirao je u 2. kolu na utakmici Lokomotive i Osijeka u Kranjčevićevoj, dok je nedavno bio četvrti sudac na susretu Istre i Varaždina (20. kolo, 2-1) na Aldo Drosini, a ove sezone sudio je i dva susreta u Kupu, Solin - Funtana (6-1) i Split - Cibalia (2-0).

Delegirani suci bit će u Puli pod povećalom šefa Brune Marića, koji će na Aldo Drosini biti kontrolor suđenja.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • antonio45 13.03.2023.

    novi placenik dinamov, gadljivo

  • Oršić Bog nogometa 13.03.2023.

    Opet kusticeva mafija...

  • Antitovar'' '' 13.03.2023.

    Ako sudac nebu kral Istra nas bu razvalil

Komentiraj...
Vidi sve komentare