Sport

Komentari 36

Zaostalu utakmicu Dinama na Aldo Drosini sudit će debitant

Zaostalu utakmicu Dinama na Aldo Drosini sudit će debitant

Mladi sudac koji dolazi iz Pristega prošle se sezone dokazao u Prvoj nogometnoj ligi, odnosno drugom rangu hrvatskog nogometa te zaslužio promociju u elitu

Zaostalu utakmicu 12. kola između Istre i Dinama, koja se igra u srijedu s početkom u 17 sati, sudit će Mateo Erceg iz Benkovca, kojemu će to biti debi u elitnom razredu hrvatskog nogometa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pomoćnici će mu biti Hrvoje Radić iz Splita i Goran Perica iz Šibenika, dok će ulogu četvrtog suca obnašati Ante Terzić iz Podstrane. Za VAR će biti zaduženi Mario Zebec (VAR, Cestica) i Luka Pajić (AVAR, Rijeka).

Dinamo je na gostovanju u 22. kolu HNL-a svladao Istru 2:1

Mladi sudac koji dolazi iz Pristega, malog mjesta u sastavu Grada Benkovca koje je prema posljednjem popisu stanovništva brojalo tek 272 stanovnika, se prošle sezone dokazao u Prvoj nogometnoj ligi, odnosno drugom rangu hrvatskog nogometa te zaslužio promociju u elitu. Kao četvrti sudac debitirao je u 2. kolu na utakmici Lokomotive i Osijeka u Kranjčevićevoj, dok je nedavno bio četvrti sudac na susretu Istre i Varaždina (20. kolo, 2-1) na Aldo Drosini, a ove sezone sudio je i dva susreta u Kupu, Solin - Funtana (6-1) i Split - Cibalia (2-0).

Delegirani suci bit će u Puli pod povećalom šefa Brune Marića, koji će na Aldo Drosini biti kontrolor suđenja.

Najčitaniji članci