To je to što me zanima!

'Zapalite sve Messijeve dresove i fotografije, odričemo ga se!'

Navijači bi trebali zapaliti fotografije i dresove Lionela Messija ako će zaigrati protiv Izraela u prijateljskom dvoboju!, poručio je čelnik palestinskog nogometnog saveza, Jibril Rajoub
Vidi originalni članak

Argentina će u subotu odraditi generalnu probu za Svjetsko prvenstvo protiv Izraela u Jeruzalemu, a ne gledaju svi blagonaklono na taj njihov prijateljski dvoboj.

"Navijači bi trebali zapaliti fotografije i dresove Lionela Messija ako će zaigrati protiv Izraela u prijateljskom dvoboju!", poručio je čelnik palestinskog nogometnog saveza, Jibril Rajoub.

On je optužio Izraelce da ovaj susret koriste kao političko oružje te poručio navijačima da uzmu Messija na zub bude li zaigrao.

"On je velik simbol i zato ćemo ga 'napasti' na osobnoj razini, pozvati na paljenje dresova i fotografija te ga se odreći", kazao je oštri Rajoub, ali i dodao:

"Još uvijek se nadamo da on neće doći."

Argentini utakmica s Izraelom dolazi točno tjedan dana uoči prvog sraza na Svjetskom prvenstvu s Islandom. Osim s Islanđanima, Argentinci su još u skupini s Hrvatskom Nigerijom.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • giovanni123 10.06.2018.

    Zapali ..pali ..uništi ..samo to neki znaju ..i uvijek misle u pravu su..!!

  • mile1111 04.06.2018.

    boli me kifla za njih

  • zekica 04.06.2018.

    Nekad davno su majmuni sišli s drveta i postali ljudi. Očito ima još uvijek pokoji da nije sišao ali misli da je čovjek

Komentiraj...
Vidi sve komentare