To je to što me zanima!

Zapazili su ga na Eurobasketu: Markota potpisao za Bamberg

Damir Markota je prava ptica selica, igrao je u Ciboni, Milwaukeeaju, Spartaku, Žalgirisu, Menorci, Bilbau, Union Olimpiji, Zagrebu, a prošle sezone u Bešiktašu
Vidi originalni članak

Damir Markota (27) je na Eurobasketu bio jedini hrvatski reprezentativac bez kluba. No, nakon vrlo dobrih igara u Sloveniji, pet koševa i pet skokova u prosjeku po utakmici, uzeo ga je Brose iz Bamberga. Euroligaš je tražio zamjenu za Novicu Veličkovića i potpisali su na tri mjeseca, ali uz vrlo vjerojatno produženje ugovora, ako se dokaže.

- Damir je prvoklasno pojačanje, pokazao je to na Europskom prvenstvu, a ima i iskustva - rekao je sportski direktor Wolfgang Heyder

I trener Chris Fleming više je nego zadovoljan.

- Igrao je dvaput protiv nas prošle sezone i pokazao je puno. Ima sjajan defenzivni skok, puno radi, a odlično razumije napadačku igru.

Markota je prava ptica selica, igrao je u Ciboni, Milwaukeeju, Spartaku, Žalgirisu, Menorci, Bilbau, Union Olimpiji, Zagrebu, a prošle sezone u Bešiktašu.

Životna priča na tijelu: Markota tetovirao ženu, Zagreb i munje

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 28.09.2013.

    jadni oni ako su ga zapazili na EP, nisu im visoki kriteriji

  • frankomalic 28.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • podsvijest 28.09.2013.

    Sretno ti bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare