To je to što me zanima!

Zaprešićani bijesni jer im nisu dali na utakmicu s Hajdukom, Inker branio ulaz i novinarima!

Inker je odlučio da će se utakmica igrati pred praznim tribinama, što nije najbolje sjelo žiteljima Zaprešića. Vremešniji gospodin sve je skupa 'poslao u tri pm'...
Vidi originalni članak

Utakmici između juniora Inkera i Hajduka u Zaprešiću prisustvovalo je više policijskih službenika nego navijača. Razlog je jasan. U bojazni od invazije navijača splitskog kluba i potencijalnih nereda, 'Div iz predgrađa' zatvorio je navijačima ulaz na tribine.

"Izuzetno nam je žao zbog nezadovoljstva i ljutnje navijača, no insinuacije o namještanju utakmice u potpunosti odbacujemo. S obzirom na poznatu situaciju u kojoj se naš novi klub nalazi, nismo u mogućnosti osigurati sredstva za odigravanje zadnje utakmice pred publikom", priopćili su.

Međutim, nisu vrata bila zatvorena samo navijačima Hajduka, već i žiteljima trećeg grada po broju stanovnika u Zagrebačkoj županiji ali i novinarima?! Malo je reći da su Zaprešićani bili bijesni...

JUNIORSKI PRVACI Dinamo slavio protiv Osijeka i osvojio naslov ispred Hajduka!

- Zašto ne možemo kupiti ulaznice i ući na stadion? - upitao je jedan gospodin snage reda koje su okupirale glavni ulaz na stadion u Zaprešiću. 

- Za ovo sam se ja borio u ratu, da mi ne daju ući na stadion u svom gradu? - dodao je vremešniji gospodin koji je sve skupa 'poslao u tri pm', a potom sjeo na moped i otišao.

NEOČEKIVANI RASPLET Europske viceprvake dotukao je veliki broj utakmica, konac su sezone dočekali desetkovani...

Kritikama Inkeru pridružuje se i autor ovog teksta, kojemu zaprešićki klub nije odgovorio na višestruke upite za akreditaciju za utakmicu koja potencijalno odlučuje prvaka Hrvatske. Na tribinu su nas pustili tek nakon što smo kontaktirali zaštitarsku službu zaduženu za osiguravanje utakmice, početkom drugog poluvremena.

Premda su juniori Hajduka slavili 2-0 golovima Marina Ćalušića (21') i Šimuna Hrgovića (39') te promašili još nekoliko sjajnih prilika, utakmica u Zaprešića na koncu nije odlučila prvaka, Jer 20-ak kilometara dalje, na Maksimiru, Dinamo je odradio svoj dio posla pobijedivši Osijek s 4-1 i tako stigao do trofeja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 04.06.2023.

    Šta igraš onda prvu ligu ako nemožeš osigurat utakmicu, još jednom dokaz kome je sve podređeno, i onda se čudite šta se nevoli sjever i jug, od Tuđmana i Croacije ložite vatru, i onda se čudite zašto se sranja događaju, eto vam odgovor

  • pile2244 04.06.2023.

    Demokracija🤣🤣🤣

  • NIKE 03.06.2023.

    Hahahahaha preventiva da ne bi došlo do moguće nacionalne sramote.

Komentiraj...
Vidi sve komentare