Obavijesti

Sport

Komentari 221

Dinamo slavio protiv Osijeka i osvojio naslov ispred Hajduka!

Dinamo slavio protiv Osijeka i osvojio naslov ispred Hajduka!

Dinamo je novi juniorski prvak Hrvatske! Modri su u posljednjem kolu slavili kod Osijeka (4-1), dok je Hajduk u Zaprešiću pobijedio Inker (2-0), no za naslov mu je trebao Dinamov kiks, kojeg nije dočekao

Hajduk nije uspio i treću godinu u nizu osvojiti naslov juniorskog prvaka. Dinamo je u posljednje kolo juniorske 1. NL ušao s dva boda prednosti ispred Splićana. Oviso je sam o sebi, ali u goste je dolazio opasni Osijek koji im je to upravo i omogućio pobjedom protiv Hajduka u prošlom kolu. No, Dinamo se nametnuo od prve minute i dominantno odjurio do prvog naslova prvaka nakon 2019. godine!

Zagreb: Prva NL juniori, GNK Dinamo Zagreb - NK Osijek

Modri su na Maksimiru pred 1700 gledatelja slavili protiv Osijeka 4-1. Posao je bio gotov u prvih 20 minuta kada smo vidjeli četiri gola. Dlanove maksimirske publike užario je Šakota koji je u 10. minuti zabio spektakularan gol u rašlje, baš u stilu Mislava Oršića. U 16. minuti na 2-0 povisio je Topić, dvije minute kasnije smanjio je Blažanović i dao tračak nade Hajduku, no u 20. minuti Cvetko je glavom zakucao loptu u mrežu,.

Zagreb: Prva NL juniori, GNK Dinamo Zagreb - NK Osijek Zagreb: Prva NL juniori, GNK Dinamo Zagreb - NK Osijek

Do kraja susreta igralo se praktički na jedan gol. Osječani su bili nemoćni u napadu, ali odolijevali su brojnim napadima Dinama sve do same završnice kada je Topić u 83. minuti zabio 21. gol u sezoni za konačnih 4-1 i slavlje na Maksimiru. Nakon utakmice uslijedila je dodjela medalja i trofeja kojeg je podignuo kapetan Lukanić.

Hajduk je u Zaprešiću slavio protiv Inkera 2-0 golovima Ćalušića i Hrgovića, ali pobjeda koja mu nije donijela ništa. Bili tići nisu uspjeli i treću godinu u nizu okititi se naslovom pa su samim time ostali i bez Lige prvaka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Juniorska 1. NL, 30. kolo 11:00 , Maksimir i Zaprešić
Dinamo
Šakota 10', Topić 16', 81', Cvetko 20'
4 : 1
Osijek
Blažanović 18'
Sortiranje događaja
90'

Kraj utakmice na Maksimiru! Dinamo je pobijedio 4-1 te osvojio naslov juniorskog prvaka. Uoči posljednjeg kola imali su dva boda više od Hajduka, no svaka drama i neizvjesnost nestali su nakon prvih 20 minuta. Dinamo je već tada vodio 3-1 golovima Šakote, Topića i Cvetka, a konačnih 4-1 je u završnici postavio Topić.  Hajduk je slavio kod Inkera (2-0), no pobjeda je to koja mu neće ništa donijeti.

Dinamo je tako vratio naslov u svoje vitrine nakon 2019. godine. Sezona je 2020. godine prekinuta zbog korona virusa pa smo ostali bez prvaka, a prethodne dvije sezone je trofej dizao Hajduk. 

85'

Dinamo, Osijek, Hajduk, a i Inker jedva čekaju kraj utakmice. Sve je riješeno, mladići praktički odrađuju posao. 

81'

Dinamo vodi 4-1 protiv Osijeka! Topić je zabio 21. gol u sezoni i tako definitivno riješio sve dvojbe oko naslova prvaka. Ako su i postojale. 

75'

Osijek baš ništa nije pokazao u nastavku utakmicu, ali glavni razlog je superiorni i dominantni Dinamo. Osječani su u potpunosti nemoćni, a kako da i nešto naprave kada i loptu rijetko osjete. 

70'

I Hajduk i Dinamo okupirali su protivnički gol, ali rezultat je i dalje isti. Sve je manje nade za Hajduk. 

Komentari 221