To je to što me zanima!

Zaprosio je seksi odbojkašicu usred utakmice i sve oduševio

Čudno je bilo kad sam ga vidjela. Suigračice su mi rekle da moram pozorno slušati, a kad sam čula što je rekao, počela sam plakati od sreće, kaže Thaisa Menezes
Vidi originalni članak

Jedna od najatraktivnijih sportašica današnjice, brazilska odbojkašica Thaisa Menezes doživjela je događaj kao iz filmova, koji će pamtiti zauvijek. 

Naime, njezin dugogodišnji partner Guilherme Torrigo Pallesi ju je zaprosio tijekom jedne njezine utakmice,  a dvorana i njene suigračice su bile oduševljene.

- Čudno je bilo kad sam ga vidjela. Suigračice su mi rekle da moram pozorno slušati, a kad sam čula što je rekao, uz moju omiljenu pjesmu u pozadini, počela sam plakati od sreće. Oduvijek sam sanjala o obitelji, a sad će mi se to i ostvariti. Stvarno sam presretna - rekla je Thaisa, koja je, pogađate, pristala na brak.

Atraktivna Brazilka ima 28 godina, a osvojila je zlato na Olimpijskim igrama u Pekingu i Londonu. Ima i dva svjetska srebra. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • SilikoniralaSiSe 28.12.2015.

    ne kontam cure koje padaju na likove koji su tetovirani izgledaju nakaradno,kao neka slikovnica kod cure mi je ok 2-3 male tetovazice ako bas pati od toga

  • macak599 28.12.2015.

    poderao bi je kao Zdravko Mamic poreznu prijavu.

  • jdn 28.12.2015.

    i ja bih ovu zamolio

Komentiraj...
Vidi sve komentare