To je to što me zanima!

Zar stVARno? Start je bio za Remetinec, a on gleda VAR...

Ajaxov igrač krvnički je startao na igrača PSV-a. Sudio je Bjorn Küipers, koji je Ajaxovom igraču prvo pokazao žuti karton, a odluku je ispravio tek na poziv iz VAR sobe da još jednom pogleda situaciju
Vidi originalni članak

Ajax je slavio u velikom derbiju protiv PSV-a 3-1 u 27. kolu nizozemskog prvenstva. Ovom pobjedom u Amsterdamu Ajax je praktički spasio prvenstvo jer sad je na samo dva boda od PSV-a. Da su gosti slavili, već su mogli staviti šampanjac na hlađenje.

Ajax je poveo autogolom Schwaaba u 21. minuti utakmice.

U drugom dijelu velika glupost Mazraouija, koji je krvnički startao na PSV-ovog Angelina. Sudio je Björn Kuipers koji je Mazraoiju prvo pokazao žuti, a ispravio je odluku tek nakon što su mu iz VAR sobe javili da bi trebao pogledati tu situaciju.

Kuipers je otišao pogledati start još jedanput, vratio se i izvadio crveni karton, ono što je mogao napraviti i bez VAR-a jer start Marokanca nema veze s nogometom.

<<< KRVNIČKI START POGLEDAJTE OVDJE >>>

Dobro je tu prošao i Angelino. No PSV ni s igračem više nije uspio uzeti bod(ove) Ajaxu.Baš je Angelino asistirao Luuku de Jongu i PSV je izjednačio. No Ajax preko Tadića (penal u 72. minuti) i Neresa (90'+6') zabija za 3-1 pobjedu.
 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Jan Huntelar 02.04.2019.

    Šnicl jesi dobio peticu za ovaj sastavak i pohvalu za igru riječi stVARno?

  • sumarinac 01.04.2019.

    Mislite na Remetinac, hotel sa par zvikezdica za nase milijunase?

  • mica trftaljka 01.04.2019.

    Kakav Remetinec ovo je za goli otok

Komentiraj...
Vidi sve komentare