To je to što me zanima!

Zarađuje milijune, ali ništa od priprema jer nije platio zubara

Nakon Joeya Bartona i Nilea Rangera, Yohan Cabaye (25) treći je igrač Newcastlea kojem nisu odobrili ulaz u SAD. Navode da nije platio račun kod zubara prošle god.
Vidi originalni članak

Newcastle će na američkoj turneji biti bez Joeya Bartona, Nilea Rangera i novopridošlog 25-godišnjeg Francuza Yohana Cabayea. Njima nisu odobrene vize za SAD. Dok su Joey Barton i Nile Ranger osuđeni kriminalci, mladi je Francuz u usporedbi s njima "milo dijete". Na prošlogodišnjoj američkoj turneji sa svojim bivšim klubom Lilleom Cabaye nije platio račun kod zubara. Dovoljno da mu ne odobre vizu.

- To je manji incident koji uključuje plaćanje računa. On tvrdi da je platio, a oni da nije. To je frustrirajuće. Bilo bi dobro da je s nama, ali morat ćemo se snaći i bez njega - rekao je trener Newcastlea Alan Pardew.

A morat će i bez dvojice "zločestih" momaka, Joeya Bartona i Nilea Rangera. Ovaj prvi je 2008. bio u zatvoru pa na vizu može zaboraviti.

- Rekli su mi da ne mogu putovati pet godina ukoliko ne napravim niti jedan problem. Tri godine su prošle, pravila su pravila - rekao je Barton.

Njegov kolega Ranger kao 15-godišnjak sudjelovao je u uličnoj pljački u Londonu. Dovoljno da i njemu zabrane ulaz u SAD. Ranger, Barton i Cabaye krenut će na pripreme s rezervnom momčadi koja kreće u Nizozemsku.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jdn 21.07.2011.

    Da je kod nas slicno malo bi ljudi setalo okolo, nema tko nije nekom duzan

  • SpužvaBobSkockani 21.07.2011.

    Da su takvi zakoni kod nas ne bi se šetali kriminalci, ubice i silovatelji po cijeloj državi.

  • mužjak 21.07.2011.

    osmjeh koji nije platio xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare