To je to što me zanima!

Zarazio i djecu? Gobert prije pet dana publici dao steznike

Francuz je, ispostavilo se, zarazio i svog suigrača Donovana Mitchella, ali on vrlo lako neće biti i jedina osoba kojoj je prenio virus. Nakon utakmice s Detroitom Gobert je poklonio svoje steznike i štitnike laktove djeci u publici
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana sprdao se s korona virusom dirajući mikrofone na stolu, a onda se posuo pepelom kada mu je stigao pozitivan test. Rudy Gobert, suigrač Bojana Bogdanovića u Utah Jazzu, neozbiljno je shvatio virus koji je zahvatio cijeli svijet, između ostalog i NBA ligu koja je prva obustavila sve utakmice od američkih profesionalnih liga i to najmanje sljedećih mjesec dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Francuz je, ispostavilo se, zarazio i svog suigrača Donovana Mitchella, ali on vrlo lako neće biti i jedina osoba kojoj je prenio virus. Nakon utakmice s Detroitom prije pet dana Gobert je poklonio svoje steznike i štitnike za laktove djeci u publici. Te moguće zarazio i njih.

- Svašta mi je prošlo kroz glavu nakon što sam saznao za dijagnozu. Uglavnom strah, sramota i tjeskoba. Prvo i najvažnije, želim se svima ispričati jer sam ljude doveo u opasnost. Tada nisam imao pojma da sam zaražen. Bio sam bezobrazan i nema isprike za to. Nadam se da će moj postupak poslužiti kao primjer drugima da ovo sve moraju shvatiti vrlo ozbiljno - napisao je Gobert.

PRVI ZARAŽENI U NBA LIGI Zaraženi Gobert: Sram me je zbog svega, ispričavam se...

- Činit ću sve što mogu da, koristeći iskustvo, educiram druge i spriječim širenje ovog virusa. Sjajno se brinu o meni i uskoro ću u potpunosti ozdraviti. Hvala svima na podršci. Savjetujem svima da poduzmu potrebne korake kako bi ostali sigurni i zdravi.

Jazz je s Gobertom u zadnjih desetak dana igrao protiv Toronta, Detroita, Bostona, New Yorka i Clevelanda i svim tim momčadima naređena je samoizolacija košarkaša.

TVRDI NBA INSAJDER Bogdanović nema korona virus! Gobert zarazio samo Mitchella

Ukratko, strahuje se da je Gobert mogao zaraziti praktički pola lige jer su se New York, Cleveland i ostali u tih desetak dana križali protiv momčadi s kojima nije igrao Utah Jazz....

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ajetodoo 13.03.2020.

    Tko je sad pa taj Gaber?

  • ajetodoo 13.03.2020.

    Bahatosti nema lijeka dok to takvi ne osjete na svojoj koži, tek kad stanu na čavel, i ispušu se.

  • 13.03.2020.

    Zemlja je ravna ploča ....to su ti

Komentiraj...
Vidi sve komentare