To je to što me zanima!

Zaslužili smo poraz u Zagrebu, ali sad pokazali da smo veliki...

Moramo još više zabijati, pogotovo iz tolikih situacija pred suparničkim vratima. Previše smo toga promašili u prvom dijelu utakmice, ali smo se u drugom opustili, rekao je Gian Piero Gasperini
Vidi originalni članak

Atalanta je baš protiv Dinama ostvarila povijesnu pobjedu u Ligi prvaka. Talijanski je klub na San Siru slavio 2-0 golovima Luisa Muriela i Alejandra Gómeza.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imali smo stvarno jako puno šansi, pogotovo u prvom poluvremenu, ali bila je to teška utakmica. Uvijek se trebate paziti kvalitetnih momčadi kao što je Dinamo, tu uvijek možete biti kažnjeni, a na kraju smo ipak zadovoljni - rekao je trener Atalante Gian Piero Gasperini, pa nastavio:

- Puno se toga promijenilo od prve utakmice s Dinamom, tada su Zagrepčani bili bolji od nas u svim aspektima igre. Ma mi tada nismo bili spremni za Ligu prvaka, zaslužili smo taj poraz. Danas smo se pokazali kao velika momčad, svim dokazali da možemo biti uspješni i u Ligi prvaka.

USPOREDBA DRAGULJA Pašalić promašivao, ali dobar, Dani Olmo nestao na San Siru!

- Moramo još više zabijati, pogotovo iz tolikih situacija pred suparničkim vratima. Previše smo toga promašili u prvom dijelu utakmice, ali smo se u drugom opustili i razigrali. Evo, rekli su mi da smo imali 21 udarac prema golu Dinama, njih devet je išlo u okvir vrata, iz toga moramo zabiti više golova.

- Je li ovo Gomezova najbolja utakmica otkako je u Atalanti? Ma Gomez često igra na ovakvoj razini, ali sigurno da ova utakmica vrijedi više, ipak je to Liga prvaka. Muriel? Ma s njim nije ništa strašno, ali vidjet ćemo sutra - rekao je Gasperini.

- Dominirali smo tijekom cijele utakmice, rezultat je mogao biti i uvjerljiviji, ali zadovoljni smo s ovih 2-0 s kojima smo ostali u igri za prolazak. Idemo po pobjedu tamo i vidjet ćemo što će nam to donijeti. Šteta što nisam zabio, ali nema veze, najvažnija su tri boda i što smo ostali u igri - rekao je hrvatski veznjak u Atalanti Mario Pašalić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare