To je to što me zanima!

Zaslužio? Zdravku Mamiću ide nagrada Ponos Dinama!

Skupština Dinama izglasala je da je dobitnik prve nagrade Ponos Dinama izvršni dopredsjednik. Ta odluka donijeta je, nismo ni sumnjali, jednoglasno
Vidi originalni članak

Predlažemo da se nagrada za izvanredna postignuća u radu i rezultatima kluba dodijeli Zdravku Mamiću, objavljeno je na skupštini NK Dinama. Rečenica praktički nije ni završena, a već su u zraku bile sve 63 ruke. Svi Dinamovi skupštinari su odlučili - Zdravko Mamić je Ponos Dinama. Pričalo se da će nagrada inaugurirana na sinoćnjoj skupštini završiti u rukama “modre” generacije iz 1967. koja je u Maksimir donijela jedini europski trofej u povijesti kluba. Ali nije, dobio ju je Mamić.
- U ovim teškim vremenima Dinamo posluje vrlo pozitivno. Naša je momčad istovremeno osvojila još jednu duplu krunu i ponovno smo se plasirali u Europsku ligu - nabrajao je Mamić uspjehe kluba kojem je na čelu. Prema nekim izvorima, Dinamo je 2008. godinu završio u “debelom” plusu, s nešto manje od 160 milijuna kuna dobiti. Vjerojatno je i to jedan od razloga zbog kojih će Mamić na idućoj svečanoj skupštini kluba preuzeti staklenu statuu i prigodnu plaketu.
- Ja sam razlog što Dinamo ovako dobro funkcionira - izgovorio je Mamić dan prije. Nakon skupštine nije izgovorio gotovo ništa.
- Bez veze ste čekali, neću vam ništa reći - obratio se novinarima ispod maksimirske tribine čovjek kojeg su nekoliko trenutaka prije proglasili Dinamovim ponosom.
- Zapravo neću razgovarati s medijima dok sam živ - dodao je izvršni dopredsjednik.
Ništa rječitiji nije bio ni predsjednik Barišić.
- Neću vam ništa reći, imate sve na našoj internetskoj stranici - rekao je Barišić.
Skupština je predstavila i drugu nagradu, Modri lav, koja će se dodjeljivati igračima koji su se posebice isticali igrama i doprinosom klubu. Dobitnika će birati igrači.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • labelwriter 20.10.2009.

    lopove

  • boys 20.10.2009.

    Mamiću ti nisi Dinamo.

  • dododo 20.10.2009.

    rezultati na poslovnom i sportskom planu govore sami za sebe.... Zdravko,iskrene čestitke.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare