To je to što me zanima!

Hakirali stranicu HNS-a, stavili srpsku zastavu, video i poruku

Na službenoj stranici Saveza pojavljuje se srpska zastava, tko ju je hakirao te video s utakmice Zenita i Hajduka. Isječak je to na kojem navijači viču 'ubij ustaša'!
Vidi originalni članak

Stranica Hrvatskog nogometnog saveza je hakirana, a čini se kako su je 'uneredili' srpski navijači!

Gdje god se na službenoj stranici Saveza pokuša otići, pojavljuje se srpska zastava, tko ju je hakirao te video s utakmice Zenita i Hajduka. Isječak je to na kojem navijači viču 'ubij, ubij, ubij ustaša'!

Ispod zastave su ostavili poruku na ćirilici "ustaški zločini nad Srbima nikada neće biti zaboravljeni!"

Hrvatska i Srbija igraju u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo pa je to možda bio povod za ovakav čin kojim se nepotrebno širi animozitet.

Nakon par minuta stranica je 'ugašena'.

Idi na 24sata

Komentari 281

  • BrankoStojković 16.09.2012.

    Zadaća pokreta ŠTIT Točka 1. ŠTIT, hrvatski osobodilački pokret, ima zadaću, da svim sredstvima, pa i oružanim ustankom, oslobodi ispod tuđinskog jarma Hrvatsku, da ona postane potpuno samostalna država na cijelom svom narodnom i povijesnom području. Točka 2. Kada taj cilj bude postignut, ŠTIT će pokret braniti svim sredstvima državnu samostalnost Hrvatske i narodnu osebujnost hrvatskog naroda, te se boriti zato, da u hrvatskoj državi uvjek bude vladao samo hrvatski narod te da on bude potpunim gospodarom svih stvarnih i duhovnih dobara u svojoj zemlji, napredno i pravedno uređenoj u duhu ŠTITONOŠA iz Načela - istine i pravde... --------------------------------------- Vođa pokreta ŠTIT (UDRUGA ZA LJUDSKA PRAVA) BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 00 385 (0) 95 814 82 90 CROATIA / BJELOVAR brankostojkovic152@yahoo.com ---------------------------------------- URED: Masarykova ulica broj 8., Bjelovar

  • crna55bitch 28.06.2012.

    A kaj se čudimo,Serbi su i nad mamutima izvršili genocid.

  • neko tamo 27.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare