To je to što me zanima!

"Zaštitara sam pljusnuo, pa ga pretukao i onda ga upucao..."

Rudi Garcia trener je Rome, a zbog sukoba sa zaštitarom na stadionu u Genovi kažnjen je s dvije utakmice zabrane vođenja momčadi. Objasnio je što se dogodilo
Vidi originalni članak

Roma je u gostima pobijedila Genou s 1-0 u utakmici odigranoj prije pet dana na stadionu Luigi Ferraris. Najzanimljiviji detalj dogodio se izvan samog terena, jer je Romin trener navodno ušao u fizički obračun s jednim od zaštitara. Nakon što je dobio dvije utakmice kazne, Rudi Garcia odlučio je objasniti što se dogodilo. 

- Pljusnuo sam zaštitara? Da. I nakon toga sam ga pretukao. I izvadio pištolj i upucao ga u nogu - sarkastično je prepričao trener Rome. 

- Žalit ćemo se na suspenziju jer se to nije dogodilo. Pravila se moraju poštovati, no u Italiji su nekad stvarno čudna. 

Roma je ispala iz Lige prvaka i nastavit će svoj europski put u drugom po snazi kontinentalnom natjecanju, koje Garciju baš i ne zanima previše. 

- Prvenstvo nam je najvažnije, da osiguramo Ligu prvaka i dogodine. Europska liga natjecanje je za prestiž, bili smo malo frustrirani poslije ispadanja od Cityja, ali reagirali smo dobro poslije tog neuspjeha - zaključio je Francuz. 

Roma bez svojeg trenera u subotu igra derbi kola Serie A, kod kuće protiv Milana. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_392043 20.12.2014.

    Ne znam tko je smješniji,ovaj što piše ili mi što čitamo.

  • strmi007 19.12.2014.

    pa to nisu istine

  • zlatni999 19.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare