To je to što me zanima!

Zašto je ruski šahist završio na respiratoru? 'Nisu ga napali'

Želim mu brzi oporavak, dogodi se. Vrijeme se jako promijenilo na gore, pao je prvi snijeg i dogodilo se. Ne znamo kakvo mu je trenutno stanje, ali nadamo se da je dobro, rekao je Karpovljev asistent
Vidi originalni članak

Jedan od najvećih šahista svih vremena i dvanaesterostruki prvak svijeta Anatolij Karpov (71) završio je u bolnici s teškim ozljedama glave i slomljenom lijevom nogom, a spominjalo se da su ga napali na ulici. No, dan nakon nesreće neke su stvari jasnije, a ruski mediji donose i nekoliko različitih verzija o nesreći.

Neki kažu da je Karpov priključen na respirator zbog prijašnjih problema s disanjem koji su nakon ovoga samo postali još gori, dok Sport Express donosi priču šahistove supruge koja kaže da se sve dogodilo kad su zajedno išli do trgovine po kavu. A takvu je priču rekao i Sergej Karjakin, Karpovljev asistent.

- Želim mu brzi oporavak, dogodi se. Vrijeme se jako promijenilo na gore, pao je prvi snijeg i dogodilo se. Ne znamo kakvo mu je trenutno stanje, ali nadamo se da je dobro - rekao je za tamošnje medije.

Podsjetimo, Karpova su pronašli bez svijesti u blizini Dume te prevezli u bolnicu u Moskvi, a tu kreću mnogobrojni zapleti priče. Bilo kako bilo, ruski šahist je u bolnici s teškim ozljedama glave, a ujednačene informacije o stanju se i dalje čekaju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 01.11.2022.

    da i on nije slučajno prolazio kraj otvorenog prozora?

  • ivan lantran 01.11.2022.

    Ma de briga me.

  • Splitski cvit 01.11.2022.

    Ako je bio sa suprugom kako to da nije ona pozvala pomoć nego su ga pronašli teško ozlijeđenog Nešto tu ne štima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare