To je to što me zanima!

'Zašto se to dogodilo Schumiju, zašto ovako? Stalno se to pitam'

Nikad nisam krivila Boga za to što se dogodilo, moglo se dogoditi i drugima, rekla je supruga legendarnog vozača Formule 1, o čijem životu u srijedu na Netflixu izlazi dokumentarni film
Vidi originalni članak

Ovu srijedu ljubitelji sporta željno iščekuju jer će dokumentarni film o životu Michaela Schumachera (52) jednostavnog naziva "Schumacher" napokon ugledati svjetlo dana.

Legendarni vozač Formule 1 gotovo osam godina bori se s posljedicama pada na skijanju u francuskim Alpama i teškim ozljedama glave. Obitelj je davala informacije o njemu na kapaljku, a u filmu je, iako se nije fokusirao na Michaelovo stanje, bilo govora i o tome kako živi danas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novinari francuskog portala Gala imali su priliku pogledati film prije premijere i otkrili što je o Michaelu rekla supruga Corinna (52).

- Nikad nisam krivila Boga za to što se dogodilo. To je bila nesreća, moglo se dogoditi svakome. Dogodilo se nama i to je najgora stvar koja nam se mogla dogoditi - rekla je i dodala:

- Užasno je stalno se pitati: zašto se to događa Michaelu, zašto nama, zašto ovako? Ali ipak, događa se i drugim ljudima...

POGLEDAJTE TRAILER:

Bez njene skrbi Schumi bi teško preživio. Iako mnogi sumnjaju u kvalitetu njegova života, on je još tu, bori se. Mnogi su uvjereni, i vratit će se.

- Svima nedostaje Michael, ali on je to. Drugačiji je, ali je tu. I mislim da nam to daje snagu. Što god da se dogodi, učinit ću sve što mogu... Život ide dalje. Michael nas je uvijek štitio i sad mi štitimo Michaela - rekla je Corinna.

Predsjednik FIA-e Jean Todt prije nekoliko dana u intervjuu za Bild otvorio se o stanju prijatelja kojega, kako je rekao, posjećuje najmanje dvaput mjesečno.

- Ona je predivna žena koja vodi obitelj. Nije ovo očekivala, dogodilo se iznenada i nije imala izbora. Ali dobro se nosi sa svime, vjerujem joj i ona vjeruje meni - rekao je.

Dokumentarac će od srijede biti dostupan korisnicima Netflixa.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Turbojunkie 15.09.2021.

    Dogodilo se zbog bahatosti.

  • fenjeri 14.09.2021.

    Zalosno je to da je cijeli zivot jurio sa formulom preko 300 kmh i nista mu nije bilo da bih ovako nastradao na skijanju. Zivot je nekad bas govno

  • TAKE IT BACK 14.09.2021.

    Svaka čast gospođi na strpljenju i trudu. 99.99% njih bi veća davno otperjale sa lovom, a i dalje bi naplaćivale svaku riječ u vezi sa njim. Gospođa je istinski heroj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare