Obavijesti

Sport

Komentari 21

'Zašto se to dogodilo Schumiju, zašto ovako? Stalno se to pitam'

'Zašto se to dogodilo Schumiju, zašto ovako? Stalno se to pitam'

Nikad nisam krivila Boga za to što se dogodilo, moglo se dogoditi i drugima, rekla je supruga legendarnog vozača Formule 1, o čijem životu u srijedu na Netflixu izlazi dokumentarni film

VIDEO

Ovu srijedu ljubitelji sporta željno iščekuju jer će dokumentarni film o životu Michaela Schumachera (52) jednostavnog naziva "Schumacher" napokon ugledati svjetlo dana.

Legendarni vozač Formule 1 gotovo osam godina bori se s posljedicama pada na skijanju u francuskim Alpama i teškim ozljedama glave. Obitelj je davala informacije o njemu na kapaljku, a u filmu je, iako se nije fokusirao na Michaelovo stanje, bilo govora i o tome kako živi danas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Michael Schumacher 01:29

Novinari francuskog portala Gala imali su priliku pogledati film prije premijere i otkrili što je o Michaelu rekla supruga Corinna (52).

- Nikad nisam krivila Boga za to što se dogodilo. To je bila nesreća, moglo se dogoditi svakome. Dogodilo se nama i to je najgora stvar koja nam se mogla dogoditi - rekla je i dodala:

- Užasno je stalno se pitati: zašto se to događa Michaelu, zašto nama, zašto ovako? Ali ipak, događa se i drugim ljudima...

POGLEDAJTE TRAILER:

Bez njene skrbi Schumi bi teško preživio. Iako mnogi sumnjaju u kvalitetu njegova života, on je još tu, bori se. Mnogi su uvjereni, i vratit će se.

- Svima nedostaje Michael, ali on je to. Drugačiji je, ali je tu. I mislim da nam to daje snagu. Što god da se dogodi, učinit ću sve što mogu... Život ide dalje. Michael nas je uvijek štitio i sad mi štitimo Michaela - rekla je Corinna.

FILE PHOTO: Argentina

Predsjednik FIA-e Jean Todt prije nekoliko dana u intervjuu za Bild otvorio se o stanju prijatelja kojega, kako je rekao, posjećuje najmanje dvaput mjesečno.

- Ona je predivna žena koja vodi obitelj. Nije ovo očekivala, dogodilo se iznenada i nije imala izbora. Ali dobro se nosi sa svime, vjerujem joj i ona vjeruje meni - rekao je.

Dokumentarac će od srijede biti dostupan korisnicima Netflixa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući