To je to što me zanima!

Serena: U šoku sam! Ubojica moje polusestre je na slobodi...

Yetunde Price (31) upucana je u svom domu 2003. godine. Robert Maxfield 2006. osuđen je na 15 godina zatvora, a nedavno je pušten zbog dobrog ponašanja i to je utjecalo na igru Serene
Vidi originalni članak

Samo nekoliko minuta prije nego što ju je Johanna Konta 'otpuhala' s terena sa 6-1, 6-0 u prvom meču nakon finala Wimbledona u San Joseu, Serena Williams saznala je da je iz zatvora pušten čovjek koji joj je ubio polusestru.

Yetunde Price (31) upucana je u svom domu 2003. godine. Robert Maxfield 2006. osuđen je na 15 godina zatvora, a nedavno je pušten zbog dobrog ponašanja:

- Nisam to mogla izbaciti iz glave - priznala je Serena za Time u velikom intervjuu.

- Što god da se dogodi, moja sestra se neće vratiti zbog dobrog ponašanja. To nije pošteno, ona više nikad neće imati priliku zagrliti me - rekla je Serena i dodala:

- Želim raditi što govorim i to ću učiti svoju kćer Olympiju. Želim opraštati. Moram doći do toga. Doći ću to toga.

Serena je u Cincinnatiju ipak zaigrala bolje i u prvom kolu pobijedila Dariu Gavrilovu 6-1 i 6-2, a onda je u napetom, ali i kvalitetnom meču izgubila od Petre Kvitove 6-3, 2-6 i 6-3.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Netko_Iz_Mase_1 18.08.2018.

    ova ne propušta nijednu priliku da spominje svoju kćer u svakoj rečenici u medijima. Jbt, ženska se ponaša kao da je ona jedina žena koja je ikad u povijesti rodila dijete. Odlična sportašica, ali u posljednje vrijeme je postala poprilično iritantna

  • xyz10 17.08.2018.

    "Ubojstvo se dogodilo u najmračnijem dijelu Los Angelesa, a svi su se pitali što je zapravo Yetunde Price u tim noćnim satima radila ondje." Novinaru ostalo sam nađi ,neda mi se bas sve ti napisat

  • dopizdilomi 17.08.2018.

    Hajde ne kukaj. Ukoliko si je stvarno toliko voljela, bila s njom i misliš da pravda nije zadovoljena imaš dovoljno novaca da to riješiš sa strane i pojest će ga mrak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare