To je to što me zanima!

Završena sapunica: Theophile ipak produljio vjernost Dinamu!

Dinamo i Theophile su pregovarali mjesecima, bilo je tu svega i svačega. Francuski stoper na koncu je prebačen u drugu momčad hrvatskog prvaka, a na kraju su se dvije strane dogovorile i sve riješile...
Vidi originalni članak

Kevin Theophile (30) do daljnjega će biti igrač Dinama. Francuski nogometaš danas je potpisao novi trogodišnji ugovor s 'modrima', te će i u novoj sezoni predvoditi obranu hrvatskog prvaka. Bila je to prava sapunica, Dinamo i Theophile su se 'naganjali' mjesecima, a na kraju je sve odrađeno na obostrano zadovoljstvo. Igor Jovićević će na raspolaganju imati iskusnog braniča, a Theophile će s Dinamom krenuti u novi pohod na Ligu prvaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moram priznati kako se sjajno osjećam. Moja prva želja je bila ostati u Dinamu. Obitelj i ja se osjećamo sjajno u Zagrebu i Dinamo je klub u kojem želim provesti još puno lijepih trenutaka. Posljednje dvije godine napravili smo velike stvari, ali ostao sam da napravimo korak dalje u odnosu na sve do sada - rekao je Theophile po potpisu ugovora.

No, francuski stoper dugo je odgađao novi ugovor s 'modrima', proteklih mjeseci bilo je tu svega i svačega. Kevin Theophile je prvo 'zavlačio' Dinamo, dugo koketirao s raznim francuskim prvoligašima, Theophile se, nije tajna, prvotno s obitelji želio vratiti u domovinu. A onda je stigla korona, nogomet je naprasno zaustavljen, pa ni Francuzi više nisu bili, barem ne toliko, zainteresirani za Theophilea.

DINAMO U VARAŽDINU Jovićevićev debi bez podrške: Mama je trebala biti na tribini

Proteklih je tjedana odnos između dviju strana (Dinama i Theophilea) bio toplo-hladan, Francuz je prvo pristao na novi ugovor s 'modrima', a onda opet počeo odugovlačiti s potpisivanjem novog ugovora. U Dinamu više nisu imali milosti, Theophilea su 'bacili' u drugu momčad, pa ponajbolji stoper 'modrih' više nije ni bio u kadru prve momčadi. Igor Jovićević tako je na prijateljskim utakmicama na stoperskim pozicijama koristio Dilavera, Gvardiola, Franjića, Šutala, Kima i Leša, Theophilea nije bilo 'ni na mapi'.

VRAĆA SE U MAKSIMIR? Menadžer Sigalija: Opet su me zvali iz Dinama, žele ga vratiti!

Novi preokret u cijeloj priči dogodio se proteklih dana, Dinamo i Theophile su se uspjeli nagoditi, pa će Francuz ostati u Maksimiru. Zagrepčani su već udicu bacili prema nekim stoperima (Ygor Nogueria, Josue Sa), pričalo se i o povratku Leonarda Sigalija, ali je na kraju cijelu priču oko dovođenja novog stopera zaustavio ostanak Kevina Theophilea.

Dinamo tako u novu sezonu ulazi s kvalitetnim stoperskim rješenjima, Jovićević će na raspolaganju imati Theophilea, Dilavera, Gvardiola, Šutala, kroz jesen će se vratiti i ozlijeđeni Perić, s posudbe se vraća Lešković, a iz podgoričke Budućnosti stiže i perspektivni Milić.  

Idi na 24sata

Komentari 20

  • EzioAuditore1 07.06.2020.

    Odlican igrac, ligu prvaka je odradio sjajno, medjutim onaj incident sa sahtarom mi je skroz promijenio pogled na njega.

  • Trump Jong Un 06.06.2020.

    Ma sve 5 ali teško će ponovit prošlogodišnje rezultate, treba vremena da se sve to uigra a da je tu sad novu ekipu zadržat na okupu 2,3 godine onda da, ali dao Bog da se varam

  • tejmatebra 06.06.2020.

    taaako je. bravo theo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare