Obavijesti

Sport

Komentari 6

Menadžer Sigalija: Opet su me zvali iz Dinama, žele ga vratiti!

Menadžer Sigalija: Opet su me zvali iz Dinama, žele ga vratiti!
3

Marcelo Carracedo je u prosincu 2019. godine najavio mogućnost Sigalijevog povratka u Maksimir, a bivši igrač Dinama oženjen je Hrvaticom Elenom Kanaet...

VIDEO

Iz Argentine nam opet stiže ista priča, prema tamošnjim navodima, Dinamo u svoje redove želi vratiti Leonarda Sigalija (33). Naravno, ovu priču treba uzeti s određenom rezervom, nju je tamošnjim medijima servirao Sigalijev agent Marcelo Carracedo, a to mu i nije prvi put.

Pokretanje videa...

01:09

Leonardo Sigali je od 2014. do 2018. godine skupio 128 nastupa za Dinamo, a onda u transferu vrijednom  1,68 milijuna eura prešao u Racing s kojim je osvojio i naslov prvaka. Argentinski branič u Racingu je svlačionicu dijelio i s Lautarom Martinezom, današnjem zvijezdom milanskog Intera, napadačem koji je ovoga ljeta i velika želja Barcelone.

Marko Prpić/PIXSELL

Leonarda Sigalija ugovor s Racingom veže do lipnja 2021. godine, a tamošnji mediji spominju i raniju mogućnost njegovog odlaska iz kluba.

- Uvijek dobivam pozive iz Hrvatske, stalno me iz Dinama zovu kako bi vidjeli kakva je situacija s Leonardom Sigalijem. Moj je igrač sretan u Racingu, ali i u ponedjeljak su mi se javili iz Dinama koji ga opet žele u svojoj momčadi - poručio je argentinskim medijima Marcelo Carracedo.

Cijela priča oko povratka Sigalija u Maksimir zakotrljala se još u prosincu 2019. godine kada je Carracedo prvi put argentinskim medijima 'prodao' priču kako bi se Sigali mogao vratiti u Hrvatsku. Leonardo Sigali je oženjen Hrvaticom Elenom Kanaet s kojom je dobio i kćerkicu Chloe, tako da ni ovu priču o povratku u Maksimir ne treba odmah odbaciti. Igor Jovićević na stoperskim pozicijama na raspolaganju ima Dilavera, Gvardiola, Šutala, Franjića i ozlijeđenog Perića, na ljeto se vraća i ozlijeđeni Lešković. 

Jasno je, Dinamo traži novog stopera, proteklih dana u medijima su se spominjali Ygor Nogueira i Josue Sa, a sada eto i Leonardo Sigali.

NK Osijek - GNK Dinamo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani