Sport

Komentari 6

Menadžer Sigalija: Opet su me zvali iz Dinama, žele ga vratiti!

Menadžer Sigalija: Opet su me zvali iz Dinama, žele ga vratiti!

Marcelo Carracedo je u prosincu 2019. godine najavio mogućnost Sigalijevog povratka u Maksimir, a bivši igrač Dinama oženjen je Hrvaticom Elenom Kanaet...

Iz Argentine nam opet stiže ista priča, prema tamošnjim navodima, Dinamo u svoje redove želi vratiti Leonarda Sigalija (33). Naravno, ovu priču treba uzeti s određenom rezervom, nju je tamošnjim medijima servirao Sigalijev agent Marcelo Carracedo, a to mu i nije prvi put.

Leonardo Sigali je od 2014. do 2018. godine skupio 128 nastupa za Dinamo, a onda u transferu vrijednom  1,68 milijuna eura prešao u Racing s kojim je osvojio i naslov prvaka. Argentinski branič u Racingu je svlačionicu dijelio i s Lautarom Martinezom, današnjem zvijezdom milanskog Intera, napadačem koji je ovoga ljeta i velika želja Barcelone.

Leonarda Sigalija ugovor s Racingom veže do lipnja 2021. godine, a tamošnji mediji spominju i raniju mogućnost njegovog odlaska iz kluba.

- Uvijek dobivam pozive iz Hrvatske, stalno me iz Dinama zovu kako bi vidjeli kakva je situacija s Leonardom Sigalijem. Moj je igrač sretan u Racingu, ali i u ponedjeljak su mi se javili iz Dinama koji ga opet žele u svojoj momčadi - poručio je argentinskim medijima Marcelo Carracedo.

Cijela priča oko povratka Sigalija u Maksimir zakotrljala se još u prosincu 2019. godine kada je Carracedo prvi put argentinskim medijima 'prodao' priču kako bi se Sigali mogao vratiti u Hrvatsku. Leonardo Sigali je oženjen Hrvaticom Elenom Kanaet s kojom je dobio i kćerkicu Chloe, tako da ni ovu priču o povratku u Maksimir ne treba odmah odbaciti. Igor Jovićević na stoperskim pozicijama na raspolaganju ima Dilavera, Gvardiola, Šutala, Franjića i ozlijeđenog Perića, na ljeto se vraća i ozlijeđeni Lešković. 

Jasno je, Dinamo traži novog stopera, proteklih dana u medijima su se spominjali Ygor Nogueira i Josue Sa, a sada eto i Leonardo Sigali.

Najčitaniji članci