To je to što me zanima!

Završio Uefin ždrijeb za kupnju ulaznica za final four Lige nacija

Navijači koji su izvučeni o tome su obaviješteni putem e-maila, moći će kupiti najviše četiri ulaznice po utakmici u dodijeljenoj cjenovnoj kategoriji. Rok za kupnju ulaznica je 29. ožujka u 16:00 sati
Vidi originalni članak

Završio je Uefin ždrijeb u procesu prodaje ulaznica za završnicu Lige nacija u Nizozemskoj, obavijestio je HNS hrvatske navijače na svojoj stranici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za kupnju ulaznicu moguće je bilo prijaviti se do 16. ožujka u 14 sati, i to isključivo na stranicama Uefe, dok je po završetku proveden ždrijeb koji je odlučio o onima koji imaju pravo kupiti ulaznice.

Navijači koji su izvučeni o tome su obaviješteni putem e-maila, moći će kupiti najviše četiri ulaznice po utakmici u dodijeljenoj cjenovnoj kategoriji. Rok za kupnju ulaznica je 29. ožujka u 16:00 sati.

Podsjetimo, 'vatreni' svoj polufinalni ogled igraju protiv domaćina Nizozemske u Roterdamu 14. lipnja, dok će dan kasnije u Enschedeu odmjeriti snage Španjolska i Italija.

Finale u Rotterdamu i utakmica za treće mjesto u Enschedeu igraju se 18. lipnja.

PIŠU FRANCUZI 'Majer je nevjerojatna enigma' VATRENO GOSTOVANJE Dalićevih 11 za Tursku: Ulaze Stanišić i Pašalić, rošada na krilu. Promjena i u napadu!

Inače, bit će to možda i posljednji nastupi u dresu reprezentacije za našeg kapetana Luku Modrića, koji je najavio da će nakon Lige nacija donijeti odluku o nastavku nastupanja za 'vatrene'. Cijela Hrvatska i svi navijači hrvatske reprezentacije nadaju se da će odluku o umirovljenju odgoditi barem do Eura u Njemačkoj sljedeće godine.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • TdoT 28.03.2023.

    Ne kuzim ovu foru sa kupnjom 4 ulaznice a a ulaznice su personalizirane? Uzmem jednu sebi a sta su ove ostale tri za moju podvojenu licnost?

  • jaozivote 28.03.2023.

    Kakve su ovo prevare. Nas 7 se prijavilo za ulaznice, a niti jedan nije izvucen.

  • enmateresimdebilima 28.03.2023.

    Jozojoziču koliko je BBB-a bilo.Ka i na Ruglomiru

Komentiraj...
Vidi sve komentare