Obavijesti

Sport

Komentari 8

'Majer je nevjerojatna enigma'

'Majer je nevjerojatna enigma'

Kada se prisjetite njegove posljednje sezone, ovo je iznenađujuć razvoj situacije. Stigao je sa statusom buduće zvijezde hrvatskog nogometa te impresionirao francusko prvenstvo talentom, pišu francuski mediji

VIDEO

Ne tako davno povezivalo ga se s Arsenalom, bio je na meti mnogih europskih klubova, a ove sezone Lovro Majer (25) u dresu Rennesa nema potreban kontinuitet igranja te njegov status u momčadi zapravo nije jasno određen.

Dalićevih 11 za Tursku: Ulaze Stanišić i Pašalić, rošada na krilu. Promjena i u napadu!
Dalićevih 11 za Tursku: Ulaze  Stanišić i Pašalić, rošada na krilu. Promjena i u  napadu!

Hrvatski reprezentativac malo je u prvoj postavi, malo ulazi s klupe, a zna i ostati na klupi cijeli susret. Pišu o tome francuski mediji, a Foot Mercato Majera naziva 'nevjerojatnom enigmom' te ističu kako mu je prva sezona u Francuskoj bila jako uspješna. Posljednju utakmicu prije reprezentativnog okupljanja Rennesa bila je pobjeda protiv PSG-a (2-0), a nju je Lovro odgledao s klupe. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Vatreni' na treningu u Dugopolju

Pokretanje videa...

Trening 'vatrenih' u Dugopolju 00:54

- Kada se prisjetite njegove posljednje sezone, ovo je iznenađujuć razvoj situacije. Stigao je sa statusom buduće zvijezde hrvatskog nogometa te impresionirao francusko prvenstvo talentom te zabio šest golova i asistirao za devet u 36 utakmica - napisali su u Francuskoj pa zaključili:

- Tad je vladao veznim redom kao osmica i desetka, a sad više nije jedan od ključnih igrača s obzirom na to da je pet od mogućih 12 puta bio prvotimac.

Nayir: 'Žao mi je što neću vidjeti Livaju, nadam se pobjedi nad Hrvatskom i Hajdukovoj tituli'
Nayir: 'Žao mi je što neću vidjeti Livaju, nadam se pobjedi nad Hrvatskom i Hajdukovoj tituli'

A završio je Lovro kao svojevrsna kolateralna žrtva u momčadi jer je nakon ozljede Baptistea Santamarije (28) trener Bruno Genesio (56) povukao Majera u sredinu veznog reda te sad ima više defenzivnih zadaća, a Lovro je ipak ofenzivni veznjak.

'Moramo pomoći Majeru jer ga trebamo'

Dobro je mijenjao 'vatrene' veznjake na Svjetskom prvenstvu u Kataru jer je uglavnom igrao pozicije koje mu više odgovaraju, dok je u Rennesu morao +istrpjeti' i ozljedu njihovog ponajboljeg igrača Martina Terriera (26) koji je zadnji put igrao početkom godine, a nakon toga je došlo do velike rošade u momčadi kako bi se prilagodili njegovom izostanku.

Ligue 1 - Stade Rennes v AS Monaco

Ali Francuzi ističu kako u Rennesu ne razmišljaju o prodaji hrvatskog reprezentativca koji s njima ima ugovor do 2027. godine te prema Transfermarktu vrijedi oko 20 milijuna eura. 

- Redovito razgovaram s Lovrom o svemu, a ne postoji konkretan razlog zbog kojeg je on lošiji. U karijeri postoje razdoblja kad vam ne ide tako dobro, a moramo mu pomoći jer ga trebamo na najvišoj razini - rekao je Majerov trener početkom momčadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja