To je to što me zanima!

Zbog Hajduka je potegnuo iz Češke: Mercedes oduševio Split

Splitom vlada pravo nogometno ozračje. Ljudi se testiraju od ranog jutra kako bi mogli na Poljud, a za derbi s Rijekom potegnulo se čak i iz Češke. Tako je jedan Mercedes oduševio registarskim oznakama
Vidi originalni članak

Hajduk vrši posljednje pripreme za veliki Jadranski derbi s Rijekom (nedjelja, 21 sat). 'Bijeli' su u nizu od četiri pobjede i trenutno drže sam vrh prvenstvene ljestvice HNL-a pa je i euforija uoči sraza s Riječanima na vrhuncu.

POGLEDAJTE VIDEO: Gužva na testiranju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako se Splitom od ranog jutra stvaraju gužve na punktovima kako bi se navijači čim prije testirali i ništa ne prepustili slučaju. Na derbiju s Osijekom bilo je skoro 10 tisuća navijača, sada se procjenjuje da će na Poljud stići čak 20 tisuća.

VIDEO: POLJUD ĆE GORJETI Gužva na testiranju, očekuje se 20 tisuća navijača protiv Rijeke

Nogometaši Jensa Gustafssona imat će priliku napraviti iskorak, s tri boda u derbiju najaviti dobre stvari ove sezone jer Rijeka je, prema svemu prikazanom ove sezone, prilično dobra momčad i Goran Tomić je fino posložio redove. Pobjeda Hajduka na Poljudu bila bi velika stvar.

Pa su navijači zbog utakmice potegnuli iz svih dijelova Europe.

Jedan Mercedes oduševio je Splićane jer je vlasnik tablice dao izraditi s imenom Hajduka i brojem 11 na kraju koji simbolizira godinu osnutka (1911.) splitske momčadi.

Nadamo se kako tablice nisu poznate i češkoj policiji, a navijaču da odgovorno i oprezno vozi nakon utakmice.

POGLEDAJTE SUČELJAVANJE VASO VS. CROATA:

Idi na 24sata

Komentari 48

  • gzira 28.08.2021.

    200 kn

  • Simulacija_stimulacija 28.08.2021.

    Mercedes ima, u glavi praznina.

  • utorkaši 28.08.2021.

    Bilo bi zanimljivo da se objavi koliko gledatelja u prosjeku gleda Dinamo a koliko Hajduk. Nogomet se igra radi gledatelja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare