Sport

Komentari 48

Zbog Hajduka je potegnuo iz Češke: Mercedes oduševio Split

Zbog Hajduka je potegnuo iz Češke: Mercedes oduševio Split

Splitom vlada pravo nogometno ozračje. Ljudi se testiraju od ranog jutra kako bi mogli na Poljud, a za derbi s Rijekom potegnulo se čak i iz Češke. Tako je jedan Mercedes oduševio registarskim oznakama

Hajduk vrši posljednje pripreme za veliki Jadranski derbi s Rijekom (nedjelja, 21 sat). 'Bijeli' su u nizu od četiri pobjede i trenutno drže sam vrh prvenstvene ljestvice HNL-a pa je i euforija uoči sraza s Riječanima na vrhuncu.

POGLEDAJTE VIDEO: Gužva na testiranju

Tako se Splitom od ranog jutra stvaraju gužve na punktovima kako bi se navijači čim prije testirali i ništa ne prepustili slučaju. Na derbiju s Osijekom bilo je skoro 10 tisuća navijača, sada se procjenjuje da će na Poljud stići čak 20 tisuća.

Nogometaši Jensa Gustafssona imat će priliku napraviti iskorak, s tri boda u derbiju najaviti dobre stvari ove sezone jer Rijeka je, prema svemu prikazanom ove sezone, prilično dobra momčad i Goran Tomić je fino posložio redove. Pobjeda Hajduka na Poljudu bila bi velika stvar.

Pa su navijači zbog utakmice potegnuli iz svih dijelova Europe.

Jedan Mercedes oduševio je Splićane jer je vlasnik tablice dao izraditi s imenom Hajduka i brojem 11 na kraju koji simbolizira godinu osnutka (1911.) splitske momčadi.

Nadamo se kako tablice nisu poznate i češkoj policiji, a navijaču da odgovorno i oprezno vozi nakon utakmice.

POGLEDAJTE SUČELJAVANJE VASO VS. CROATA: