To je to što me zanima!

Zbog naopake zastave HNS-a Hajduk mora platiti 90.000 kn

Naopako okrenuta zastava HNS-a ima svoje značenje, poručili su iz Hajduka i tako poslali nedvosmislenu poruku kad je već u HNS-u sve naopako, onda neka i njihova zastava tako visi
Vidi originalni članak

Disciplinski sudac 1. HNL Alan Klakočer odredio je kazne za utakmicu Hajduka i Lokomotive, Splićani su za prekršaj iz članka 67 i 93 disciplinskog pravilnika HNS-a kažnjeni novčanom kaznom u iznosu od čak 90 tisuća kuna.

GAF NA UTAKMICI HAJDUKA Slučajno? Zastavu HNS-a su na Poljudu okrenuli - naopako

Kazna se odnosi na 50 različitih pirotehničkih naprava te naopako izvješene zastave HNS-a što je Hajduk i priznao kao namjeru. 

- Naopako okrenuta zastava HNS-a ima svoje značenje - poručili su iz Hajduka i tako poslali nedvosmislenu poruku kad je već u HNS-u sve naopako, onda neka i njihova zastava tako visi.

PORUKA IZ SPLITA Hajduk: Ta naopako okrenuta zastava ima svoje značenje...

Kazna je drastična, a kako će se cijeli slučaj razvijati tek ćemo vidjeti...

Klakočer je odredio i kazne za utakmicu Istre 1961 i Dinama u kojoj i Istra mora platiti osam tisuća kuna za sedam upaljenih baklji te pet tisuća kuna zbog pet žutih kartona.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • FASTT 11.04.2018.

    Pa zasto pravite tako jeftine greske...suprotstavit se treba bagri ali trebamo se onda svo dici a ne ovakvim metodama i putem suda.Kad drze upravne suce za jaja...

  • 11.04.2018.

    A koliko su platili love UEFI ove godine? Nek vele tko je za to kriv ili Šuker i Mamić drmaju i UEFOM. Huliganima nije mjesto na sportskim borilištima isto kao ni pirotehnici, rasizmu, politici, ZDS, svastici. A svega toga na Poljudu ima u izobilju. Na svakoj utakmici. Dobro su i prošli.

  • Hajduk1111_1 11.04.2018.

    Sramota šta rade ovi huligani u torcidi

Komentiraj...
Vidi sve komentare