Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
95 komentara

Slučajno? Zastavu HNS-a su na Poljudu okrenuli - naopako

U svjetlu posljednjih događanja i neodlaska Hajduka na skupštinu HNS-a jer je smatraju nelegalnom, moglo bi se promatrati i ovo okretanje zastave na Poljudu uoči utakmice protiv Lokomotive

Foto: Tomislav Gabelić 24sata/Screenshot
95 komentara

Na početku utakmice Hajduka i Lokomotive gledatelji su primijetili da je službena zastava HNS-a okrenuta naopako. Slučajno ili ne, bijela zastava s grbom krovne kuće hrvatskog nogometa visi naglavačke, a je li to napravljeno namjerno ili slučajno saznat ćemo nakon utakmice.

Foto: Tomislav Gabelić/24sata

U svjetlu posljednjih događanja i neodlaska Hajduka na skupštinu HNS-a jer je smatraju nelegalnom, moglo bi se promatrati i ovo okretanje zastave, odnosno, kad je u hrvatskom nogometu već ionako sve naopako, onda je i zastava naopako okrenuta.

Izgleda da poruka Davora Šukera sa Skupštine HNS-a nije baš pala na plodno tlo.

- Ako se netko ne odazove na 10 poziva na sastanak, nije problem u nama. No Hajduk je sve jači, i to nas sve raduje. Žao nam je što predstavnici Hajduka nisu došli, jer skupština je mjesto gdje i Hajduk može izreći svoje stavove. Primjerice, Dario Šimić otvoreno je pristupio HNS-u i njegovi su dobronamjerni komentari, pa i kritike, dobro prihvaćeni. Hajduk je sve rekao svojim priopćenjem, oni se ne mire s rezultatima izbora i odlukama nadležnih tijela, ali to je gubitak za sve ljubitelje nogometa i sporta - zaključio je Šuker.

Naši partneri pišu
Message